A 10 legjobb ingyenes alkalmazás Fire TV-hez és Fire Stick-hez 2022-ben

Az Amazon Fire TV és Fire TV Stick a két legjobb film streaming eszköz . Olcsóak, gyorsak, könnyen használhatók, és rengeteg szórakoztató, ingyenes alkalmazáshoz férnek hozzá, mindezt az Amazon Appstore-nak köszönhetően. Az alábbiakban csak néhány a Fire TV legjobb ingyenes alkalmazásai közül. Telepítsen annyit, amennyit csak akar, majd kezdődhet a bődületes figyelés!

Szerezze meg az 1. besorolt ​​VPN-t 60% KEDVEZMÉNY 2 éves tervre

Mindig használjon VPN-t, amikor a Fire TV-n tölt le

A virtuális magánhálózatok hatékony eszközök az online adatvédelem és biztonság visszaszerzésére. A nem biztonságos internetkapcsolatok mindenféle személyes adatot küldenek ki, beleértve az Ön tartózkodási helyét és azt, hogy milyen tartalmat ér el. A hackerek könnyedén elkaphatják ezeket az információkat, és mind az internetszolgáltatók, mind a kormányzati szervek napi rendszerességgel nyomon követhetik az Ön szokásait. Ezek nem éppen megnyugtató gondolatok, igaz?A VPN-ek megvédik Önt az adatvédelmi fenyegetésektől azáltal, hogy titkosítják az adatokat, mielőtt azok elhagyják a Fire-eszközt. Ez lehetetlenné teszi, hogy bárki láthassa, mit tölt le, vagy hol tartózkodik, így Ön a világgal való törődés nélkül szörfölhet és streamelhet.

NordVPN – A Firestick legjobb VPN-je

Látogassa meg a nordvpn.com webhelyet

Volt egyszer, amikor a Fire TV felhasználóknak megoldásokat kellett alkalmazniuk a NordVPN működéséhez. Azok az idők már rég elmúltak, és a világ legjobb VPN-je natívan elérhető a legnépszerűbb streaming sticken. Ez a párosítás a mennyben, a NordVPN hatalmas hálózata lehetővé teszi, hogy 59 országban több mint 5800 szerverre hamisítson. Ez azt jelenti, hogy a világ bármely szegletéből élvezheti a tartalmat, hatékonyan váltva a Firestick régióját menet közben.

Természetesen az internetszolgáltató nem tud róla semmit. A feltörhetetlen 256 bites AES titkosítás mögé rejtve a hipermodern NordLynx protokollon keresztül, kapcsolata teljesen feltörhetetlen bármilyen ismert nyers erővel. És a speciális szerverek tömegével, amelyek olyan használati eseteket foglalnak magukban, mint az Onion over VPN, az elhomályosítás, az anti-DDoS, a P2P és még sok más, nagyon kevés kiberbiztonsági fenyegetés érheti az Ön IP-címét.

A NordVPN nevéhez fűződik jó néhány bravúr, mint például a Kínai Nagy Tűzfalon való áthaladás vagy a Netflix proxy tilalmának megkerülése (vagy mindkettő egyszerre!) És a legjobb az egészben, hogy a NordVPN megígéri, hogy soha nem naplózza a tevékenységét, ezzel biztosítva, hogy Ön teljes mértékben biztonságban legyen. névtelen a hálózatuk használata közben.

Olvassa el teljes szövegünket NordVPN áttekintés .

Profik
 • KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: 2 éves csomag (70% kedvezmény - link lent)
 • Nincs sávszélesség-korlát
 • Több csatlakozást tesz lehetővé (6 eszköz)
 • Extra biztonságos dupla VPN az adattitkosításhoz
 • Ügyfélszolgálat (24 órás chat).
Hátrányok
 • Nem sok
 • Az alkalmazások használata kissé körülményes lehet.
LEGJOBB VPN FIRESTICK:A NordVPN a Firestick végső frissítése, rengeteg szerverrel és a világ legerősebb titkosításával.Hatalmas, 68%-os kedvezményt kap a 2 éves tervből (3,71 USD/hó), amelyet problémamentes 30 napos pénz-visszafizetési garancia is biztosít.

Készen állsz néhány ingyenes cuccra? Az összes alábbi alkalmazás ingyenesen letölthető és ingyenesen használható. Telepítse őket közvetlenül Fire TV eszközéről, majd kezdjen el új filmeket és TV-műsorokat nézni!

Letöltő

Annak ellenére, hogy a Fire TV rengeteg alkalmazást tartalmaz, a filmrajongók mindig többet akarnak. A Downloader hihetetlenül egyszerűvé teszi az apk telepítését Fire TV eszközére anélkül, hogy külső programokkal vagy PC-alapú csatlakozásokkal kelljen babrálnia. A Downloaderrel mindössze annyit kell tennie, hogy kéznél van egy apk URL, elindítja az alkalmazást, beírja a hivatkozást, majd telepíti. Könnyű, egyértelmű és elképesztően hasznos. A Downloader a tartalom új világát nyitja meg Fire Stickjén, és ami a legjobb, teljesen ingyenes!

A Downloader telepítéséhez egyszerűen keresse meg a Fire TV alkalmazásboltjában a Downloadert az AFTVnews.com webhelyről. Te is küldje el a készülékére az Appstore oldaláról.

ES File Explorer fájlkezelő

Az Android-alapú eszközök számos okból erősek, de a legtöbb ember kedvence az operációs rendszer fájlrendszerszintű kezelésének képessége. A Fire TV-nek nincs saját felfedezője, de az olyan ingyenes alkalmazásokkal, mint az ES File Explorer, ez egyáltalán nem probléma.

Az ES segítségével úgy tekinthet át az eszköz tartalmában, mint az asztali számítógépén. Nézze meg a telepített programokat, keressen nagy mappákat, amelyek helyet foglalnak, vagy keresse fel azt a bosszantó fájlt, amelyet letöltött, de úgy tűnik, nem találja. Még jobb, hogy az ES lehetővé teszi a tartalom távoli telepítését, úgy, mint a böngésző és a fenti Downloader alkalmazás keresztezése. Ez egy nagyszerű többfunkciós eszköz, és nélkülözhetetlen kiegészítője minden Fire TV-tulajdonos arzenáljának.

Az ES File Explorer használatához egyszerűen keressen rá az alkalmazásboltban név szerint, vagy küldje el a készülékére az online appstoren keresztül.

VLC for Fire

Ha sok filmet néz asztali számítógépén, nagy eséllyel jól ismeri a VLC-t. A többcélú videolejátszó szoftver segítségével több tucat népszerű (és népszerűtlen) formátum megtekintését teszi lehetővé kodekek használata nélkül. Van egy mkv-je, amelyet meg szeretne nézni? A VLC bírja. Mit szólnál az mp4, avi, mp3 vagy flac fájlokhoz? Igen, a VLC gondoskodik rólad.

A VLC for Fire alkalmazás ugyanezt a rugalmasságot biztosítja Fire TV-eszközéhez. Használja helyi video- és hangfájlok lejátszására, hálózati tartalom streamelésére, filmgyűjtemény rendszerezésére vagy akár tartalommappák közvetlen böngészésére. Használata teljesen ingyenes, és nyílt forráskódú a rendszerindítás, így bármilyen eszközön használható szoftver hihetetlenül használható.

A VLC for Fire használatához telepítse úgy, hogy név szerint keres a Fire TV-n, vagy használja a webalapú alkalmazásboltot. küldje el a készülékére .

Megrándult

Nagy divat az e-sport és az élő játékok streamelése. Míg egyes szolgáltatások néhány alapvető élő lehetőséget kínálnak, a Twitch teljes mértékben a videojátékok streaming világának szenteli magát. Ez a speedrunning otthona, több ezer főállású előadó hivatalos helyszíne, és a tartalomtár olyan hatalmas, hogy szó szerint nem nézhette meg az egészet életében. Nem rossz időtöltés, igaz?

A Fire TV-hez készült Twitch alkalmazás a twitch.tv összes tartalmát az eszközére viszi. Csak töltse le, jelentkezzen be, keressen játék vagy streamer szerint, és nézze meg, mi van. Megragadhatja az alkalmazást a Fire TV piactéren való kereséssel, vagy küldje el közvetlenül a készülékére webáruházon keresztül.

TED TV

Néztél már valaha egy TED Talk-et vagy TED X eseményt, és azt gondoltad magadban: Hé, ez nagyon klassz volt!? A Fire TV-hez készült TED TV-alkalmazás lehetővé teszi, hogy a tanulási kalandot tovább tartsa, teljes hozzáféréssel a felvilágosító és oktató előadások hatalmas könyvtárához. Nézze meg, mit gondol a világ néhány vezető elméje a legnagyobb problémáinkról, a technológiai újításoktól a társadalmi forradalmakig. Számtalan videót találsz, melyeket rendszeresen meglátogathatsz, és rendszeresen újabbakat adnak hozzá, amelyek mindegyike teljesen ingyenes.

A TED TV telepítéséhez keresse meg Fire TV eszközén, vagy küldje el a webalapú appstore felületen keresztül .

PBS Kids Videó

Akár gyerekei vannak, akár csak saját maga énekli a fülbemászó ábécé dalait, a Fire TV-hez készült PBS Kids Video alkalmazás az a forrás, amelyet keresett. Ez a családbarát alkalmazás több száz epizódot és oktatási akciót kínál a PBS tulajdonában lévő különféle ingatlanokon, beleértve a Curious George-ot, az Arthurt, a Sesame Streetet, a The Electric Company-t és még sok mást. Minden héten új videókat adunk hozzá, és ha nem vagy biztos benne, hogy mit szeretnél megnézni, mindig elérhető az élő hírfolyam. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy lefoglalja a gyerekeket, miközben te is lopsz néhány pillanatot magadnak!

A PBS Kids Video telepítéséhez keressen rá név szerint a Fire TV alkalmazásboltban, vagy küldje el a készülékére a weben keresztül.

Spotify Music for Fire TV

Kinek van szüksége videóra, ha tudsz zenét hallgatni? Például az összes zene?! A Fire TV-hez készült Spotify alkalmazás az összes olyan állomáson, dalon és előadón megtalálható, akiket a fő Spotify-élményből ismer, mindezt egy egyszerű, tűzbarát felületen. Böngésszen a legújabb slágerek között, vagy válasszon saját állomásokat – mindez hihetetlenül egyszerű, még a Fire távirányítóval is. Mindent még hatalmas, kiváló minőségű albumborítókkal is megjelenítenek, így nagyszerű alkalmazás a háttérben való futtatáshoz, miközben súrolja azokat az ételeket, amelyeket el akart készíteni.

A Spotify for Fire TV telepítéséhez elküldi a készülékére az interneten, vagy egyszerűen keressen rá a Fire TV Appstore-ban.

Mit?

A Kodi a médiaközpont alkalmazás, amelyet nem kell bemutatni. A szoftver több mint egy évtizede létezik, és több száz gyors, megbízható és hasznos kiegészítőt tartalmaz, amelyek mindegyike teljesen ingyenes. A Kodi segítségével élő filmeket közvetíthet, sportokat nézhet vagy tévécsatornákat sugározhat, sőt, akár le is ülhet és nézheti kedvenc műsorait, mindezt ugyanazon az egységes felületen.

A Kodi sokféle eszközön működik, a PC-ktől a Mac-ekig, a Linux hardvereken és okostelefonokon. Sajnos a Kodi nem érhető el közvetlenül a Fire TV Appstore-ban, de könnyen telepíthető. Kövesse útmutatónkat a teljes, egyszerű utasításokért a Fire-eszközhöz való hozzáadáshoz: A Kodi telepítése az Amazon Fire TV Stick-re.

Plex

A Plex egy ingyenes média streaming szolgáltatás, amelyet gyakran a Kodihoz hasonlítanak. Ahelyett, hogy a média streamelésére szolgáló bővítményeket a szerverekről világszerte streamelné, a Plex arra összpontosít, hogy a tulajdonában lévő tartalmat eljuttassa a használni kívánt eszközökhöz. Más szóval, ismeri azokat a filmeket, amelyek a számítógépen vannak? Töltse be őket a Plexbe, és streamelje őket telefonjára vagy Fire TV-jére, egyszerűen. A telepítés gyors és fájdalommentes, és a Plex mindent megtesz annak érdekében, hogy az alapszolgáltatás ingyenes legyen.

Telepítse a Plexet úgy, hogy megkeresi a Fire Appstore-ban, vagy küldje el a Fire TV-re az internetről.

Bob Ross – A festészet öröme

Tudod mi a szép? Nézni, ahogy Bob Ross gyönyörű portrét fest egy hegyről. Nyugtató hangja, könnyed hozzáállása, ahogy a hibákat boldog kis balesetekként kezeli. Annyira trance-szerű az egész, tökéletes a nap végi kikapcsolódáshoz. Nem kell művészeti őrültnek vagy festőnek lenned ahhoz, hogy élvezd Ross stílusát. Ragadja meg az ingyenes alkalmazást, és streameljen néhány epizódot, és nézze meg, mit gondol!

Telepítse ingyenesen a Bob Ross – The Joy of Painting alkalmazást a Fire TV alkalmazásboltjából, vagy küldje el a készülékére a webes felületről.

További ingyenes cuccok a Fire TV-hez

Tíz ingyenes alkalmazás nem elég neked? Rengeteg többünk van! Tekintse meg az alábbi cikkeket, ha többet szeretne megtudni Fire Stickjéről, vagy több fantasztikus extrát szeretne felvenni Fire TV eszközéhez.

 • A legjobb VPN az Amazon Fire TV-hez – Maradjon biztonságban, maradjon biztonságban.
 • Fire TV Guru Build on Kodi – Növelje Kodi-telepítésének szintjeit rengeteg új streamelési forrás hozzáadásával.
 • Hogyan lehet feltörni egy Amazon Firestick TV-t – Gyors és egyszerű útmutató az alkalmazások gyökerezéséhez és oldalbetöltéséhez a Fire TV-n.
 • A Kodi frissítése a Firestick-en – Tartsa naprakészen és használatra készen kedvenc médiastreamelő alkalmazását.
 • A Kodi alaphelyzetbe állítása a Firesticken vagy a Fire TV-n – Ne hagyd, hogy egy lomha Kodi-élmény megölje a filmest.
 • Használja telefonját Fire TV távirányítóként – Tudta, hogy telefonjával hangvezérléssel navigálhat a Fire TV-ben? Könnyű, hatékony és ingyenes!

Következtetés

Készen áll arra, hogy jó hasznát vehesse Fire TV eszközének? A fenti ingyenes források mindegyike hihetetlenül változatos forrásokká változtathatja hétköznapi filmfolyamait. Nézzen ingyenes TV-műsorokat, nézzen élő adást, streameljen zenét közvetlenül a nappalijába és még sok más! Van kedvenc ingyenes Fire TV alkalmazása, amelyet szívesen használ? Ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben!

Hogyan lehet letiltani a YouTube-ot a Google Chrome-ban Előző Cikk

Hogyan lehet letiltani a YouTube-ot a Google Chrome-ban

Hogyan lehet a hátteret átlátszóvá tenni a Paintben (Windows 10) Bővebben

Hogyan lehet a hátteret átlátszóvá tenni a Paintben (Windows 10)