A Facebook Messenger kikapcsolása

Deaktiválhatja, sőttörölje a Facebookotha belefáradt a közösségi hálóba, és ez távolról sem egészséges hatással van mentális egészségére. A Facebook deaktiválása és törlése meglehetősen egyszerű, de ugyanez nem mondható el, ha ki szeretné kapcsolni a Facebook Messengert.

A Facebook Messenger akkor is működik, ha deaktiválta a Facebook-fiókját. Ennek részben az az oka, hogy a Facebook Messenger szolgáltatásként és alkalmazásként létezik a Facebookon kívül. Valójában a Facebook-fiókja helyett a telefonszámát is használhatja a Messenger használatához.

A Facebook Messenger kikapcsolása

Ha a Facebook Messenger alkalmazást használja Facebook-fiókjával, először deaktiválnia kell Facebook-fiókját, mielőtt deaktiválná a Facebook Messenger programot. Ha a Facebook deaktiválása nélkül szeretne megszabadulni a Facebook Messengertől, az egyetlen lehetőség a csevegés kikapcsolása. Ezenkívül a Facebook Messengert csak az egyik okostelefon-alkalmazásából tudod deaktiválni. Awebes felületnem rendelkezik deaktiválási lehetőséggel.Nyissa meg a Facebook Messenger alkalmazást iPhone vagy Android telefonján. Koppintson a profilképére felül a beállítások megnyitásához. Görgessen le, és koppintson a Jogi és szabályzatok elemre.

A Jogi és szabályzatok képernyőn megjelenik a Messenger kikapcsolása opció. Koppintson rá, és írja be jelszavát. Miután túllépett az ellenőrző képernyőn, érintse meg a Deaktiválás gombot.

Ezzel gyakorlatilag kikapcsolja a Facebook Messenger alkalmazást. Ez azonban nem törli vagy rejti el az Ön által folytatott beszélgetéseket. Mások, akikkel beszélgetési szálakat folytat, továbbra is elolvashatják a csevegési előzményeket.

Ha valaha is újra szeretné használni a Facebook Messenger alkalmazást, mindössze annyit kell tennie, hogy újra bejelentkezik, és már mehet is. Úgy tűnik, nincs más mód a Facebook Messenger-fiók törlésére, mint az alkalmazás törlése. Ha Facebook Messenger-fiókja össze van kötve Facebook-fiókjával, akkor a Facebook-fiók törlése szükséges a Facebook Messenger törléséhez.

Úgy tűnik, nincs mód arra, hogy megváljon Facebook Messenger-fiókjától úgy, hogy az összes beszélgetési előzménye vele járjon. Ha törli Facebook-fiókját, előfordulhat, hogy a csevegési szálban többé nem jelenik meg az Ön neve és profilképe, de ha telefonszámot használ az üzenetküldő szolgáltatáshoz, előfordulhat, hogy nem tudja eltávolítani fiókja összes nyomát.

Ha megpróbál valakit elkerülni a Facebook Messenger szolgáltatásban, megpróbálhatja letiltani őt, vagy kikapcsolni az aktív állapotát, és elolvasni a nyugtákat.

Napi tippeket kaphat a postaládájában Hírlevél Csatlakozás 35 000+ más olvasók
Hogyan lehet letiltani a YouTube-ot a Google Chrome-ban Előző Cikk

Hogyan lehet letiltani a YouTube-ot a Google Chrome-ban

Hogyan lehet a hátteret átlátszóvá tenni a Paintben (Windows 10) Bővebben

Hogyan lehet a hátteret átlátszóvá tenni a Paintben (Windows 10)