A legjobb sportalkalmazások a Fire Stick és a Fire TV számára, hogy igény szerint élő sportokat nézhessenek

Az Amazon Firestick egy átlagos streaming gép, és ez kiterjed az igény szerinti élő sportokra is. Az alábbiakban áttekintünk néhányat a Fire TV-n elérhető legjobb alkalmazások és csatornák közül, így minden zavarás nélkül elkaphatja a játékot.

Gyors, egyszerű és olcsó módra van szüksége élő sportjavításhoz? Az Amazon Fire TV és Fire Stick eszközök a tökéletes megoldást jelentik. Rengeteg változatot futtatnakalkalmazásokatamelyek megváltoztathatják napi szórakoztatását, beleértve a rengeteg kasszasiker filmek ,anime, külföldi filmek, boksz, futball és még sok minden más. Függetlenül attól, hogy igény szerinti sportokat vagy élő sportalkalmazásokat keres a Fire TV-hez, tekintse meg az alábbi útmutatónkat a legjobb csatornákért.Szerezze meg az 1. besorolt ​​VPN-t 70% KEDVEZMÉNY 2 éves tervreNE HAGYD KI:Nézze meg az évszázad legnagyobb UFC küzdelmét – Khabib vs McGregor

Mielőtt elkezdené, szerezzen be egy jó VPN-t

Nem számít, ha az interneten szörfölsz, belemerülsz asötét web, vagy csak streaming afocimeccs a Kodi-n keresztül. A VPN használata az egyetlen módja annak, hogy online adatait valóban biztonságban tartsa. A VPN-ek titkosítják az otthoni hálózatot elhagyó adatokat, így senki sem tudja megmondani, mit streamel, mit tölt le, vagy hol él. Ez lehetővé teszi, hogy anonim maradjon, miközben az információkat bizalmasan és biztonságban tartja. Nézzen, amit csak akar, anélkül, hogy aggódnia kellene az internetszolgáltató korlátozása vagy felügyeleti erőfeszítései miatt, mindössze annyit kell tennie, hogy futtassa a VPN-t, és pihenjen!

Kipróbáltuk a világ legjobb VPN-jeit, hogy megtaláljuk azokat a szolgáltatásokat, amelyek a legjobban működnek az online sportközvetítések és az Amazon Fire TV mellett. Az alábbiakban ismertetjük ajánlásainkat. Mindegyik gyors, biztonságos és könnyen használható VPN-védelmet biztosít minden otthoni eszközéhez, beleértve az okostelefonokat, számítógépeket, táblagépeket és a Fire Stick-et.

NordVPN- A legjobb VPN a Fire TV számára

NordVPN – A szerkesztők választása Látogassa meg a nordvpn.com webhelyet

NordVPNa világ legjobb általános VPN-élményét kínálja, és most már letölthető a Firestickről az Amazon Appstore-on keresztül. Noha néhány funkció hiányzik az asztali verziókból, a lényeges dolgok mind ott vannak, és úgy tervezték, hogy maximalizálja Fire TV eszköze streamelési képességeit.

A NordLynx titkosítás biztonságos alagutakat kínál a NordVPN hatalmas, több mint 5800 szerverből álló hálózatához, 59 országban. Ez lehetővé teszi, hogy IP-címét olyan országokba hamisítsa, amelyekben az Önt érdeklő játék vagy mérkőzés látható, miközben blokkolja az internetszolgáltatót abban, hogy nyomon kövesse és korlátozza a streaming forgalmat. És mivel a NordLynx a legújabb titkosítási technológia, teljes adatvédelmet kínál a kapcsolat lelassítása nélkül, lehetővé téve a puffermentes élő sportközvetítéseket még HD minőségben is.

Szívből ajánljuk a NordVPN-t, mint olyan szolgáltatót, amely valóban tiszteletben tartja névtelenségét. Fenntartják az iparág egyik vezető naplózás tilalmát, amely kötelezettséget vállal arra, hogy soha nem vezet nyilvántartást az Ön tevékenységéről, amely felhasználható lenne az Ön azonosítására.

Olvassa el teljes szövegünketNordVPN áttekintés.

Profik
 • A Netflix feloldására optimalizált szerverek
 • 5400+ szerver világszerte
 • 256 bites AES titkosítás tökéletes továbbítási titoktartással
 • Nincsenek naplók és titkosított kapcsolatok a teljes adatvédelem érdekében
 • Élő chat támogatás elérhető.
Hátrányok
 • Az automatikus szerverkiválasztás megbízhatatlan lehet
 • A visszatérítések feldolgozása 30 napig tarthat.
A LEGJOBB SPORTHOZ: A NordVPN segítségével meghamisíthatja az élő sportkieséseket, és teljes névtelenségben streamelheti a játékot a világ bármely pontjáról. Hatalmas, 68%-os kedvezményt kap a 3 éves tervből (3,71 USD/hó), amelyet problémamentes 30 napos pénz-visszafizetési garancia is biztosít.

Élő sportműsorok nézése a Fire Sticken – többféle sportág

Miután a VPN a helyén van, készen áll az élő sportközvetítésekre. Akár a Fire TV-n, akár UFC-mérkőzéseken, fociban, fociban, baseballban vagy teniszben szeretne bokszolni, nincs hiány megbízható alkalmazásokban, amelyekből kiváló minőségű élő közvetítéseket nézhet. Az alábbiakban bemutatunk néhány kedvencünket.

WatchESPN for Fire TV

Az egyesült államokbeli székhelyű ESPN sport szórakoztató hálózat erősen jelen van a digitális piacon. A vállalat a kábeles és műholdas szolgáltatásokon túl is terjeszkedett, és intelligens és könnyen használható alkalmazást kínál mobileszközökhöz és streaming stickekhez, beleértve a Fire Sticket és a Fire TV-t. A WatchESPN teljes hozzáférést biztosít az élő sportokhoz, az ESPN-en közvetített fontosabb eseményekhez, a hírekhez és a kiemelt videókhoz, valamint a kedvenc ESPN kommentátoraitól származó játékelemzésekhez. Rengeteg tartalom a sportrajongók számára streamelhető és élvezhető!

Használni WatchESPN for Fire TV , egyszerűen töltse le az alkalmazást Fire TV-jére. A tartalom feloldásához be kell jelentkeznie egy meglévő kábeles vagy műholdas szolgáltatóval, de ezen túlmenően a használata teljesen ingyenes. Az alkalmazással kapcsolatos további információkért vagy további lehetőségek megtekintéséhezESPN-t néz a Fire TV-n, nézze meg a fent hivatkozott útmutatónkat.

Sling TV

A Sling TV, az a la carte TV streaming szolgáltatás nagy hírnevet szerzett a kábelvágók és a sportrajongók körében egyaránt. A Sling segítségével fiókot regisztrál, kiválaszt egy alapvető csatornacsomagot, majd egyénileg böngészheti a cég kínálatát. Csak a kívánt tartalmat válassza ki, és csak ezekért a csatornákért fizessen. Nem kell előfizetni furcsa filmcsatornákra vagy külföldi tévéműsorokra csak azért, hogy hozzáférjen a sporthoz. A Sling segítségével azért fizet, amit akar, és ennyi.

A Sling TV kiválóan működik a legtöbb streaming eszközön, beleértve a Fire TV-t is. Egyszerűen töltse le az alkalmazást, és hozzáférhet a szolgáltatás csatornáihoz. Ha élő sportközvetítést szeretne elérni, nézze meg a Sling's-t Sport Extra csomag a Sling Orange vagy Sling Blue terv alapján. Ez olyan csatornákat biztosít, amelyek mindenféle sportágat lefednek, beleértve a futballt, a baseballt, a jégkorongot, a focit és a kosárlabdát. Az ESPN és a beIN Sports is rengeteg élő tartalmat kínál, így soha nem kell attól tartanod, hogy lemaradsz kedvenc sportodról.

A Sling TV letöltéséhez keresse meg a Fire Stick alkalmazáspiacon, vagy telepítse Sling TV Fire TV-hez a webes alkalmazásboltból.

Hulu élő TV-vel

Annak ellenére, hogy hivatalosan csak Japánban és az Egyesült Államokban érhető el, a Hulu streaming szolgáltatása az egyik legnépszerűbb a világon. A megfelelő VPN-nel gyakran megtehetinézze meg a Hulu-t az Egyesült Államokon kívülről, ami részben ennek a népszerűségnek köszönhető! Hulu belépett az élő TV és élő sportpiacra Hulu élő TV-vel , egy előfizetéses szolgáltatás, amely élő hozzáférést biztosít a helyi és országos csatornákhoz, havi átalánydíj ellenében, amely tartalmazza a sportközvetítéseket is. A konkrét ajánlatok a tartózkodási helytől függően változhatnak, de legalább néhány ESPN-csatorna megtekinthető a Hulu-n keresztül, amely számos modern platformhoz kínál alkalmazásokat, beleértve a Fire TV-t is.

A Hulu-t és élő csatornáit úgy érheti el a Sticken, hogy telepíti az alkalmazást eszközére. Először látogassa meg a Hulu élő TV-vel oldalon, jelentkezzen be fiókjába, majd frissítsen. Mostantól bármikor válthat több nagy sportcsatornára, például az ESPN-re, az ESPN 2-re, a Big Ten Network-re, az ESPNews-ra és tucatnyi más sport- és kábelcsatornára.

Speciális sportalkalmazások Fire TV-hez

A fenti alkalmazások nagyszerűek a nagy élő sportrajongóknak, de mi van akkor, ha csak egy-két sportág érdekel? Feleslegesnek tűnhet egy egész csatornára feliratkozni csak az alkalmi focimeccs miatt. Az Amazon Fire TV néhány hivatalos alkalmazással tudja a választ, amelyek támogatják az élő sportolást előfizetésen keresztül, sőt néha ingyenesen is!

UFC Fight Pass

A vegyes harcművészetek rajongója? A UFC Fight Pass a legjobb módja annak, hogy közvetlenül Fire TV-jén érje el az élő fizetős eseményeket. A Fight Pass segítségével megtekintheti a közelgő mérkőzéseket, kutakodhat a harcosok között, vagy átnézheti a mérlegelések, interjúk és korábbi meccsek klipjeit. Ha új UFC-esemény van a láthatáron, a Fight Pass használatával előfizethet a pay-per-view kártyákra, és élőben közvetítheti a küzdelmet. Egyszerű, könnyű és tökéletes a Fire TV-hez.

WWE hálózat

Ha a birkózás az ön csésze teája, a WWE hálózat A Fire TV-hez készült alkalmazás egész évben kortyolgat. Az egyszerű, de hasznos alkalmazás teljes hozzáférést biztosít a fizetős eseményekhez, valamint a nap 24 órájában elérhető WWE Network programozást, mindezt ésszerű díj ellenében. Megnézheti az eredeti sorozatokat, nézhet dokumentumfilmeket a birkózásról, vagy belevághat a kapcsolódó valóságshow-kba. A WWE Network rendelkezik a WCW, az ECW és a WWE területet lefedő, igény szerinti birkózási tartalom legnagyobb gyűjteményével is, így tökéletes egyablakos ügyintézés az összes birkózási igényhez!

NFL a Fire TV-hez

NFL a Fire TV-hez az NFL.com által létrehozott, hivatalosan engedélyezett alkalmazás, amely rengeteg amerikai futball-tartalmat sugároz. Használja statisztikákhoz, élő meccsekhez és a liga csúcspontjaihoz, vagy tekintse meg az NFL Network és az NFL RedZone oldalait érvényes kábeltévé-bejelentkezési adatokkal még több futballtartalomért. Akár előfizethet is, hogy hozzáférjen az NFL Game Passhoz a teljes évadokhoz, beleértve az ismétléseket és az edzői filmeket.

NBA a Fire TV számára

Az NBA Fire TV alkalmazásának egyszerű kialakítása révén rengeteg élő NBA-tartalomhoz férhet hozzá, beleértve a teljes játékokat, statisztikákat és visszajátszásokat, fizetős eseményeket, League Pass kiadásokat és még sok mást. NBA a Fire TV számára amolyan csupasz élmény, de megfelelő mennyiségű kosárlabda tartalmat biztosít, amely tájékoztatja Önt a szezonban és azon kívül is.

MLB a Bat

Amerika múltja él és virul a Fire TV-n, ennek köszönhetően MLB a Bat . A hivatalos baseballalkalmazás prémium tartalmak lenyűgöző gyűjteményét kínálja, élő közvetítések otthoni és idegenbeli meccsekről, rádiós visszajátszások a pontos kommentárokhoz, továbbfejlesztett videók, amelyek statisztikákat és rendereléseket mutatnak a tévéképernyőn, és még sok más. Előfizethetsz is A Bat a Opening Day és a World Series tartalmakhoz, így teljes forrást biztosít mindenféle élő hivatalos baseball közvetítéshez.

Hogyan használjuk a Kodi-t élő sportok nézéséhez a Fire TV-n

A fentiekhez hasonló egyedi sport- és előfizetéses szolgáltatások nem az egyetlen módja annak, hogy élő sportokat nézzen a Fire TV-n. Ha telepíti a Kodi-t a Fire Stick-re, azonnali hozzáférést kap a kiegészítő tartalom hihetetlen sokféleségéhez, beleértve az élő sportbővítményeket is, amelyek a világ minden tájáról származó játékokat és streameket tartalmaznak!

A Kodi telepítése

A Kodi egy ingyenes és nyílt forráskódú szoftver, amelyet úgy terveztek, hogy minden eszközhöz használható médiaközpont legyen. Könnyedén fut okostelefonokon, PC-ken, TV-dobozokon és Fire Stick-en. Bár az alkalmazás támogatja az Android és iOS platformokat, jelenleg nincs hivatalos kiadás a Fire TV-hez. A jó hír az, hogy saját maga is feltöltheti oldalra anélkül, hogy jailbreakelnie kellene vagy feltörnie kellene eszközét. Tekintse meg teljes útmutatónkat a egyszerű módja a Kodi telepítésének a Fire TV-re és a Fire Stick-re . Ez felkészíti a dolgokat az ingyenes élő sportok nézésére az eszközén.

Telepítsen egy nem hivatalos Kodi-kiegészítőt az élő sportokhoz – FTFA

A nem hivatalos kiegészítők kevésbé megbízhatóak, mint a hivatalosan jóváhagyott Kodi-tartalom, de több ingyenes erőforrást kínálnak, mint a hivatalos alkalmazások és szoftverek. Megbízhatót találni azonban nehéz lehet, ezért jelenleg az FTFA adatfolyam-forrást ajánljuk. Ez a kiegészítő egy nagyszerű többcélú streaming bővítmény, amely támogatja a több száz élő csatornák közül az Egyesült Államokból és az Egyesült Királyságból, mindezt egy hatalmas linkgyűjteménybe tömörítve. Egyszerűen telepítse, keresse meg a kívánt csatornát, majd kattintson az élő sportközvetítés elindításához.

Kövesse a Kodi telepítési lépéseit a fent hivatkozott cikkben, hogy megszerezze a szoftvert a Fire TV-re. Ezután hajtsa végre az alábbi ismertetőt az FTFA-t tartalmazó tárhely telepítéséhez, majd magát a streaming-kiegészítőt. Ne aggódjon, csak néhány percet vesz igénybe, és teljesen biztonságos.

 1. Nyissa meg a Kodi alkalmazást a Fire Stick-en, és kattintson a fogaskerék ikonra lépjen be a Rendszer menübe .
 2. Menj Rendszerbeállítások > Kiegészítők .
 3. Váltsa át a melletti csúszkát Ismeretlen források választási lehetőség.
 4. Fogadja el a figyelmeztető üzenetet hogy felbukkan.
 5. Menjen vissza a Kodi otthoni embereihez, és kattintson a gombra fogaskerek ikon .
 6. Menj Fájlkezelő > Forrás hozzáadása.
 7. Adja hozzá a következő URL-t a szövegmezőbe: https://toptutorialsrepo.co.uk/kodi/Repos/
 8. Adjon meg egy könnyen megjegyezhető nevet, pl taposott
 9. Kattintson rendben . A Kodi hozzáadja a repót a forráslistához.
 10. Lépjen a főmenübe, és válassza ki Kiegészítők.
 11. Kattints a doboz ikonra a menü tetején.
 12. Választ Telepítés Zip fájlból , majd válassza ki a fenti repót.
 13. Görgessen le, és keresse meg a nevű fájlt repository.Brettusrepo - #. #. zip
 14. Telepítse a repót, majd lépjen vissza a megnyitott doboz menüjébe.
 15. Választ Telepítés a Repository-ból .
 16. Válassza ki a névvel ellátott bejegyzést A Brettus tárházat épít .
 17. Navigáljon ide Videó kiegészítők és görgessen, amíg meg nem látja FTFA.
 18. Akkor telepítse indítsa el az FTFA kiegészítőt .

Élő sportműsorok nézése az FTFA-n

Az FTFA a tartalmait hely szerint felsorolt ​​szerverekbe rendezi. A csatornák mappákban vannak, és nem igazán vannak rendezve semmilyen tervezési filozófia szerint, csak össze vannak rakva. Először kissé rendezetlennek tűnik, de ha egy kis időt tölt a felülettel, elkezdi megtanulni, hol vannak kedvenc csatornái, és gyorsan elérheti őket.

Az élő sporthoz való hozzáféréshez nyissa meg az FTFA-t, és válasszon egyet az Egyesült Királyság vagy az Egyesült Államok IPTV-kiszolgálói közül. Görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik egy sportcsatorna, például az ESPN, a Sky Sports, a beIN Sport vagy több tucat másik. A konkrét csatornák napról napra változhatnak, de garantáltan találsz néhány főbb lehetőséget, amelyek készen állnak a megvalósításra. Ha talál egy jó forrást, kattintson a folyamra, indítsa el, és élvezze.

Következtetés

A Fire Sticken vagy a Fire TV-n élő sportműsorok nézése nem túl nagy kihívás. Rengeteg lehetőség kínálkozik megfizethető, előfizetéses szolgáltatásokhoz, amelyek mindenféle sportot és szórakozást tartalmaznak. Vannak dedikált alkalmazások olyan népszerű sportokhoz, mint a futball és az UFC. Vannak még nem hivatalos források is, amelyek élő tartalmat közvetíthetnek a világ minden tájáról! Töltsön el egy kis időt a fenti alkalmazások bármelyikével, és meglátja, hogy a Fire TV milyen hatékonyan elégíti ki az élő sportolási vágyat.

Ne hagyja ki ezt a nagyszerű ajánlatot
Hogyan lehet letiltani a YouTube-ot a Google Chrome-ban Előző Cikk

Hogyan lehet letiltani a YouTube-ot a Google Chrome-ban

Hogyan lehet a hátteret átlátszóvá tenni a Paintben (Windows 10) Bővebben

Hogyan lehet a hátteret átlátszóvá tenni a Paintben (Windows 10)