A Firestick és FireTV legjobb alkalmazásai 2022-ben

Szeretné a legtöbbet kihozni Fire TV-jéből? Próbáljon meg néhány alkalmazást telepíteni! Felülvizsgáljuk az Appstore-ban elérhető legjobb Firestick-alkalmazásokat, hogy segítsünk maximalizálni a streamelést. Egyesek hozzáférést kínálnak az új tartalomkönyvtárhoz, mások pedig kötelező segédprogramok; mindegyiket úgy tervezték, hogy felturbózzák a Fire TV élményét.

Semmi sem hasonlít egy piactérre, amely tele van alkalmazásokkal, amelyek telepítésre várnak. Tűz TV és Fire Stick eszközök rengeteg tartalomhoz férhet hozzá az Amazon dedikált alkalmazásboltjának köszönhetően. Több száz ingyenes és alacsony költségű eszközt, játékot, streaming segédprogramot és egyebeket telepíthet, mindezt kényelmesen a nagy pihe-puha kanapéról. Az alábbiakban bemutatjuk a Fire Stick és a Fire TV legjobb alkalmazásait, amelyek órákon át ragaszkodnak a tévéhez.Szerezze meg az 1. besorolt ​​VPN-t 60% KEDVEZMÉNY 2 éves tervre

A legjobb VPN-alkalmazások Fire TV-hez

A VPN-ek hihetetlenül hasznos eszközök, különösen, ha fontosnak tartja az online adatvédelmet. Míg sok VPN-cég sokféle eszközt támogat, nem mindegyik rendelkezik alkalmazásokkal közvetlenül a Fire TV alkalmazásboltból. Számos vázlatos és kifejezetten veszélyes ingyenes VPN-t is talál a piacon, amelyek nagyobb valószínűséggel károsítják az eszközt vagy eladják az adatait, mintsem hogy biztonságban legyenek.

Az összes alábbi VPN 100%-ban kompatibilis a Fire Sticks és a Fire TV szolgáltatással. Gyorsak, könnyen használhatók, hihetetlenül hatékonyak, és közvetlenül letölthetők és telepíthetők az Amazon eszközéről, nincs szükség oldalbetöltésre! Látogassa meg az alábbi linkeket a regisztrációhoz, majd keresse meg az új VPN-t az Appstore-ban a telepítéshez.

NordVPN – Essential Security for Fire TV

Látogassa meg a nordvpn.com webhelyet

Néhány típusú alkalmazás létezik az Amazon's Fire TV-hez; egyesek új filmeket és műsorokat mutatnak be, míg mások magának a Firesticknek a felhasználói élményét javítják. A NordVPN mindkettőt megteszi, így a streaming eszközök gyilkos alkalmazásává válik.

Mindenekelőtt a NordVPN titkosítja az Ön kimenő és bejövő Firestick-forgalmát, így lehetetlenné teszi a rosszindulatú harmadik felek, például hackerek és kormányzati megfigyelő ügynökségek általi elfogását és dekódolását. De a NordVPN NordLynx protokolljának közvetlenebb alkalmazása az a tény, hogy teljesen blokkolja az internetszolgáltatót a forgalom nyomon követésében és korlátozásában. Ez különösen igaz a sávszélességű disznók és a HD rajongók számára. Ráadásul a NordLynx maga is hipermodern, és minimálisra csökkenti a titkosítási többletterhelést, amely a múltban hírhedten lassulást és késleltetést okozott.

A NordVPN másik lényeges előnye, hogy lehetővé teszi a Fire TV-eszköz régiójának menet közbeni megváltoztatását. Más szóval, ha szeretné felfedezni, hogy mit néznek az emberek Franciaországban vagy Japánban, akkor ezt egyetlen gombnyomással megteheti. Vagy ha Firestick-kel utazik, bármelyik TV-hez csatlakoztathatja, majd otthonról választhat egy szervert, hogy élvezhesse kedvenc műsorait, amelyeket egyébként az országon kívül geoblokkolnának. Összesen több mint 5800 szerver közül lehet választani 59 országban. Nem számít, hová megy vagy mit néz, a NordVPN soha nem vezet naplókat, amelyek segítségével felfedhetné tevékenységét.

Olvassa el teljes szövegünket NordVPN áttekintés .

Profik
  • Rendkívül megfizethető tervek
  • Gyors és stabil kapcsolatok
  • Nem találtunk IP/DNS-szivárgást
  • Nem őrzi meg a böngészés metaadatait
  • 24 órás csevegési támogatás.
Hátrányok
  • Az alkalmazások használata kissé körülményes lehet.
LEGJOBB FIRESTICK VPN:A NordVPN a geoblokkolt tartalom egész világát nyitja meg a Firestick-en, miközben megakadályozza, hogy az internetszolgáltató lehűljön.Hatalmas, 68%-os kedvezményt kap a 2 éves tervből (3,29 USD/hó), amelyet problémamentes 30 napos pénz-visszafizetési garancia is biztosít.

A legjobb streamelési alkalmazások a Fire TV számára

A Fire TV streamelésre készült. A készülékhez több hasznos alkalmazás is már előre feltöltve érkezik, de a funkcionalitást ugrásszerűen bővítheti a megfelelő harmadik féltől származó alkalmazások mielőbbi telepítésével. Az alábbiakban bemutatjuk a Fire TV és a Fire Stick legjobb streaming-alkalmazásait.

Netflix

Nehéz vitatkozni a Netflix dominanciájával a videostreaming piacon. A szolgáltatás világszerte elérhető, és több ezer filmet, TV-műsort és eredeti műsort kínál korlátlan streameléshez. Mindössze annyit kell tennie, hogy telepíti az alkalmazást, és hozzon létre egy fiókot, és a Netflix már az Öné. Még akkor is, ha a versenytársak ugyanazon a piacon emelkednek, a Netflix továbbra is a legjobb forrás a filmek és tévéműsorok számára.

Hulu

A fizetős streaming szolgáltatások versenyében a szoros második a Hulu, az Egyesült Államokban és Japánban elérhető TV-orientált előfizetéses alkalmazás. A Hulu több tévésorozatot kínál, mint versenytársai, és még a sugárzást követő napon is megtekintheti az új epizódokat. Ez a legjobb módja annak, hogy lépést tartson kedvenc műsoraival, és az alkalmazás úgy fut, mint egy álom a Fire TV-n. Még a fiókját is frissítheti, hogy megszabaduljon a bosszantó hirdetésektől, és feloldhassa az élő TV-csatornákat.

PlayStation Vue

A Sony tulajdonában lévő streaming szolgáltatás számos kábel- és műholdas TV-csatornát kínál, amelyekre közvetlenül Fire-eszközéről is előfizethet. Az ajánlatok tematikus csoportokba vannak összeállítva, lehetővé téve, hogy olyan dolgokra koncentrálhasson, mint például a sport- vagy hírcsatornák, anélkül, hogy felesleges tartalmat kellene vásárolnia, amely nem érdekli. Tökéletes a kábeltévé magas árából és a több száz csatornából elegenek kábelvágóknak. Igény szerinti csatornák közül választhat, valószínűleg egyhamar nem fogy ki a szórakozási lehetőségekből. A klasszikus tévésorozatoktól az új filmekig a Vue mindent tartalmaz!

Sling TV

Az a la carte TV streaming szolgáltatás hullámokat keltett azzal, hogy az élő tévéadást vásárolja meg, amit akar. A Sling segítségével fiókot regisztrál, kiválaszt egy alapszintű csatornát, majd böngészheti a cég hatalmas kínálatát. Válaszd ki, hogy mely streamek érdekelnek, majd kis díj ellenében add hozzá a fiókodhoz. Ez minden benne van! A Sling TV kiválóan működik Fire-eszközökön, és kiváló költséghatékony módja az élő tévéadás elérésének.

Plex

A Plex egy ingyenes média streaming szolgáltatás, amelyet sokan a Kodihoz hasonlítanak. A Plex azonban nem összpontosít a kiegészítőkre vagy a videóforrásokra. Teljes mértékben arra szolgál, hogy tartalmait egyik eszközről a másikra vigye, például filmeket streameljen a számítógépről a Fire TV-re. A Plex beállítása egyszerű, de ha már fut, azonnal megtekintheti a letöltött filmeket a tévéjén vezeték nélkül.

Mit?

A streamelési alkalmazásokról szóló vita nem teljes Kodi nélkül. Az ingyenes és nyílt forráskódú médiaközpont szoftver számos eszközön elérhető, és lehetővé teszi filmek és tévéműsorok kezelését és streamelését számos forrásból. Új filmeket szeretne? Élő sport? Tévésorozatok külföldről? A Kodi összeköthet téged, és mindezt ingyen!

Mivel a Kodi nem érhető el az Amazon Appstore-ból, oldalra kell töltenie a Fire TV-re. Ne aggódjon, a folyamat meglepően egyszerű, és csak néhány percet vesz igénybe. A teljes útmutatásért tekintse meg útmutatónkat a egyszerű módja a Kodi telepítésének a Fire TV-re és a Fire Stick-re .

A legjobb Fire TV eszközök és segédprogramok

Annak ellenére, hogy a Fire eszközök streamelésre készültek, sokkal többre képesek. A leghasznosabb alkalmazások olyan eszközök és segédprogramok, amelyek célja a Fire Stick és a Fire TV funkciók bővítése. Tekintse meg kedvenceinket alább!

Letöltő

Kérdezze meg bármelyik Fire TV-felhasználót, hogy melyik a legjobb alkalmazás az oldalbetöltéshez, és azt fogják mondani, hogy a Downloader. Az egyszerű szoftver segítségével megadhatja az Android-alkalmazás URL-címét, közvetlenül letöltheti Fire-eszközére, és pillanatokkal később telepítheti. Használhatja a Kodi telepítéséhez, hozzáférést biztosít a YouTube-hoz, vagy tetszőleges számú egyedi streaming szolgáltatást találhat, és minden gond nélkül letöltheti Fire-eszközére. A Downloader messze a legjobb segédprogram, amelyet Fire Stick vagy Fire TV készülékére telepíthet.

HU Fájlböngésző

A TV box vagy a streaming stick használatának egyik hátránya, hogy nem fér hozzá a rendszerhez, mint egy asztali számítógéphez. Mi a helyzet azokkal a fájlokkal, amelyek az elegáns felület mögött rejtőznek? Mi a helyzet a távoli telepítésekkel, az FTP hozzáféréssel és más extrákkal? Az ES File Explorer mindezt és még sok mást kínál. Ez az ingyenes fájlkezelő alkalmazás feltöri a Fire TV-t, és mindenre úgy tekinthet, mint egy asztali számítógépre. Használja harmadik féltől származó alkalmazások telepítésére, nem kívánt anyagok törlésére, vagy egyszerűen csak fedezze fel streaming eszköze belső működését.

Firefox for Fire TV

Egy jó webböngésző elérése meglepően hasznos lehet Fire-eszközön. A Firefox mobil verziójával szörfölhet az interneten, kereshet híreket és frissítheti az információkat, sőt akár videókat is streamelhet a YouTube-on! A Firefox mindent megtesz annak érdekében, hogy a Fire TV összes megfelelő funkciójához hozzáférjen, még akkor is, ha nincs kéznél Bluetooth-billentyűzet és egér.

VLC Fire TV-hez

Sok furcsa filmformátumot néz a számítógépén? A legtöbb streaming eszköz nem képes kezelni az olyan kiterjesztéseket, mint a FLAC vagy az mkv. A VLC azonban minden bizonnyal képes arra, hogy az egyik legerősebb videólejátszó alkalmazás legyen bármilyen eszközön. A Fire TV verzió lehetővé teszi a helyi vagy hálózati megosztott tartalom lejátszását néhány kattintással. Nagyon keveset kell előzetesen konfigurálni, és soha többé nem kell attól tartania, hogy nem támogatott formátumú hibával találkozik újra!

A legjobb sportalkalmazások Fire TV-hez

Ki ne szeretne élőben sportolni egy napsütéses hétvégi reggelen? A Fire TV rengeteg csodálatos alkalmazást tartalmaz, amelyek kristálytiszta hozzáférést biztosítanak a világ minden tájáról származó játékokhoz.

NBC Sports

Élő és igény szerinti közvetítéseket kaphat az NBC dedikált sportszolgáltatásaitól, mindezt közvetlenül a Fire TV-re közvetítve. A 2018-as téli olimpiát az NBC, csakúgy, mint az NFL Sunday Night Footballt, az NHL-meccseket, a PGA Tourt, a Premier League focit, a NASCAR-t és még a Kentucky Derbyt is bemutatta! Jelentkezzen be kábeltévé-szolgáltatójánál, és azonnal hozzáférhet mindenhez közvetlenül a Fire TV-ről.

FOX Sports GO

A Fire TV-hez készült FOX Sports alkalmazás közvetlenül a Fire TV-re szállítja a hálózatok teljes kínálatát a mainstream tartalommal. Élő NFL-közvetítést, MLB- és NBA-mérkőzéseket, NHL-szezontartalmakat, UFC-csúcsokat és meccseket, valamint rengeteg egyetemi futballt és kosárlabdát kapsz. Ha bejelentkezik kábeltévé-szolgáltatójának hitelesítő adataival, teljes hozzáférést biztosít ehhez és még sok máshoz, és még csak fel sem kell kelnie a kanapéról.

NFL a Fire TV-hez

Az NFL.com által létrehozott, hivatalosan engedélyezett alkalmazás, amely rengeteg amerikai futball-tartalmat közvetít. Nézze meg az NFL Now-t élő tartalmakért és a liga csúcspontjaiért, kövesse a játékon belüli csúcspontokat, vagy tekintse meg az NFL Network és az NFL RedZone oldalát érvényes kábeltévés bejelentkezéssel. Akár előfizethet is, hogy hozzáférjen az NFL Game Passhoz a teljes évadokhoz, beleértve az ismétléseket és az edzőfilmeket.

NBA a Fire TV számára

Az NFL nem hagyhatja ki magát, az észak-amerikai kosárlabda szövetség egy egyszerű alkalmazással rendelkezik, amellyel rengeteg NBA-tartalomhoz férhet hozzá, beleértve a teljes játékokat, az élő statisztikákat és a visszajátszásokat, a League Pass kiadásokat és még sok mást.

MLB a Bat

A baseball Amerika mulatsága, és él és virul a Fire TV-n. A hivatalos alkalmazás a prémium tartalmak lenyűgöző segítségét nyújtja: élő közvetítések otthoni és idegenbeli meccsekről, rádiós visszajátszások a pontos kommentárokhoz, továbbfejlesztett videók, amelyek statisztikákat és megjelenítéseket jelenítenek meg a képernyőn, és még sok minden más. Még az At Bat-ra is előfizethet a nyitónap és a világsorozat tartalmaiért.

A legjobb képernyő-átküldő alkalmazások Fire TV-hez

Van Android- vagy iOS-eszköze, amelyet tükrözni szeretne a tévéjén? Egy Fire Stick vagy Fire TV meg tudja csinálni a trükköt. Használja az alábbi alkalmazások egyikét a tartalom gyors megosztásához, vagy tekintse meg a teljes tartalmat útmutató a Fire TV képernyő-átküldő alkalmazásokhoz további lehetőségekért.

AllConnect for Fire TV

Az egyszerű és könnyen használható AllConnect for Fire TV tökéletes adatfolyam-caster az iPhone és iOS eszközökhöz. Ezzel megoszthat filmeket TV-jével, zenefájlokat küldhet a nagy képernyőre, és akár Plex, Vimeo, YouTube és Kodi tartalmakat is tükrözhet! Az AllConnect használatához először meg kell tennie telepítse az alkalmazást iOS-re , majd fogd meg AllConnect alkalmazás Fire TV-hez . Ingyenesen kipróbálható, de van egy kis árcédula a teljes verzióhoz.

AirReceiver

Teljes funkcionalitású képernyőátküldő alkalmazás, amely egyablakos ügyintézést kíván nyújtani minden tükrözési igényének. Az AirReceiverrel zenét és videotartalmat streamelhet iOS-eszközéről közvetlenül a TV-re, sorba állíthatja a tartalmat a stream megszakítása nélkül, és megnézheti a videókat a Koditól a Sling TV-n át a YouTube-ra. A számos testreszabási funkció felgyorsítja a szoftvert a versenyben, de továbbra is elindíthatja és átküldheti anélkül, hogy egy órát kellene a beállítások módosításával töltenie.

Következtetés

A Fire TV és Fire Stick eszközök hihetetlen kis gépek. Könnyűek, olcsók és jól konfigurálhatók, mindezt a rengeteg telepíthető alkalmazásnak és segédprogramnak köszönhetően. Válassza ki a megfelelő szoftvert, és a Fire Stick-et egy mindent egyben szórakoztató erőforrássá alakíthatja. Miért kel fel a kanapéról, ha minden, amire szüksége van, ott van?

Hogyan lehet letiltani a YouTube-ot a Google Chrome-ban Előző Cikk

Hogyan lehet letiltani a YouTube-ot a Google Chrome-ban

Hogyan lehet a hátteret átlátszóvá tenni a Paintben (Windows 10) Bővebben

Hogyan lehet a hátteret átlátszóvá tenni a Paintben (Windows 10)