A Firestick lassan fut? Optimalizálja Fire Stickjét a sebesség érdekében

Az Amazon Firestick a legnagyobb kényelem a streamelésben, de mit tehetsz, ha lassan fut? Néhány tesztelt és bevált tippet kínálunk a Fire TV Stick felgyorsításához, és megmutatjuk, hogyan hozhatja ki a legtöbbet eszközéből VPN segítségével.

Az Amazon Fire TV és a Fire TV Stick olcsó, hordozható, mégis hihetetlenül sokoldalú kis eszközök. Segítségükkel HD filmeket streamelhet, élő sportokat nézhet, kedvenc TV-műsorait nézheti, vagy akár leülhet és pihenhet egy néhány játék . A beállítás is egyszerű, hiszen csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja őket, és élvezze.Készen áll a Firestickben rejlő teljes potenciál kiaknázására? Élvezze a korlátlan puffermentes adatfolyamot ezekkel a biztonságos VPN-ekkel:

 1. NordVPNA legjobb Firestick VPN – A NordVPN a legjobb szolgáltató a piacon, nem kis részben az Amazon Fire TV streaming stick-jével való kompatibilitása miatt. Hozzáférhet a geoblokkolt tartalmakhoz, állítsa le az internetszolgáltatók korlátozását, és blokkolja a felügyeletet az Ön oldalán lévő NordLynx titkosítással.
 2. Surfshark – Megfizethető VPN automatikus rendelkezésekkel, amelyek ellensúlyozhatják a legkifinomultabb VPN-blokkolókat, beleértve a Netflixet is.
 3. ExpressVPN – A klasszikus választás streamerek számára, páratlan hálózati sebességének köszönhetően. A nemrégiben bevezetett Lightway titkosítás még tovább növeli a teljesítményt.
 4. PureVPN – Hamisítás a világ több mint 140 országába az iparág egyik legnagyobb szerverhálózatával.

Egy kis extra lendületet kihozni a Fire Stickből nem olyan nehéz, mint gondolná. Bár az eszköz minden tekintetben minimalista, az Amazon alapértelmezés szerint úgy konfigurálta, hogy néhány kozmetikai extrával és egyéb finomságokkal fusson, mindezt úgy tervezték, hogy a streamelési élményt finomabbá tegye. Az alábbi tippekkel és trükkökkel optimalizálhatja Fire Stickjét a sebességre, megszabadulhat a késéstől és a lassulástól, és búcsút mondhat a lassú Fire TV eszközének, hackelés nélkül!

Szerezze meg az 1. besorolt ​​VPN-t 60% KEDVEZMÉNY 2 éves tervre

Fire Stick lassú? Tippek és trükkök a Fire TV sebességre optimalizálásához

Most, hogy Fire TV-je le van zárva és biztonságos, itt az ideje, hogy alkalmazzon néhány változtatást a lehető legjobb sebesség elérése érdekében. Ne tűrje el a lomha vagy lemaradó felületet; és ne hagyd, hogy a filmek puffereljenek és dadogjanak egész nap!

Gyorsítsa fel Fire Stickjét egy frissítéssel

A Fire OS frissítései rendszeres időközönként jelennek meg. Gyakran új biztonsági funkciókat vagy kisebb interfész-módosításokat adnak hozzá, de sebességnövelést is hozzáadhatnak a Fire TV-hez. A dolgok gyorsabbá, gördülékenyebbé és egyszerűbbé tétele érdekében győződjön meg arról, hogy Fire Stick eszközén az operációs rendszer legújabb verziója fut.

Kövesse az alábbi lépéseket, hogy ellenőrizze a Fire TV operációs rendszer frissítéseit, és azonnal telepítse azokat.

 1. Nyissa meg a Fire TV felületet, és lépjen a otthoni menü .
 2. A képernyő tetején lévő menüelemekben görgessen jobbra, és válassza a Beállítások lehetőséget .
 3. Görgessen jobbra, és válassza ki Eszköz .
 4. Választ Ellenőrizze a rendszerfrissítést és erősítse meg a következő ablakban.
 5. A Fire TV Stick automatikusan új szoftvert keres. Ha elérhető, a rendszer felkéri a letöltésre és a telepítésre.

Gyorsítson az alkalmazások eltávolításával

Nincs semmi baj, ha alkalmazásokat ad hozzá a Fire TV-hez. Végül is erre készültek. Idővel azonban valószínűleg észre fogja venni, hogy a régi Fire Stick nem fut olyan gyorsan, mint vadonatúj. Ezt az okozza, hogy több alkalmazás frissítéseket keres, vagy folyamatokat fut a háttérben.

Gyorsan visszanyerheti a sebességet, ha eltávolít mindent, amire nincs szüksége. A nem alapvető fontosságú programok, például a segédszoftverek vagy a szórakoztató alkalmazások remek kiindulópontot jelentenek. Egyes oldalról letöltött és harmadik féltől származó alkalmazások is valószínűleg problémákat okoznak, ezért helyezze ezeket is a célkeresztbe.

Minden egyes alkalmazás esetében, amelytől úgy gondolja, hogy meg szeretne szabadulni, kövesse az alábbi lépéseket az eszközről való eltávolításához. Csak egy másodpercet vesz igénybe, és a Fire Stick rendszer bármely alkalmazásával működik, származástól vagy típustól függetlenül.

 1. Nyissa meg a Fire TV-t, és lépjen a otthoni menü .
 2. A képernyő tetején lévő menüelemeknél görgessen jobbra, és válassza a lehetőséget Beállítások .
 3. Görgessen jobbra, és válasszon Alkalmazások .
 4. Az Alkalmazások menüben lépjen lefelé, és válassza a lehetőséget Telepített alkalmazások kezelése .
 5. Görgessen, amíg meg nem találja az eltávolítani kívánt alkalmazást.
 6. Válassza ki az alkalmazást és egy új képernyő nyílik meg. Görgessen le, és válassza az Eltávolítás lehetőséget.
 7. Megnyílik egy másodlagos képernyő. Választ Eltávolítás újra.
 8. Egy pillanat múlva az alkalmazás törlődik Fire TV eszközéről.
 9. Ismételje meg a folyamatot minden egyes alkalmazásnál, amelytől meg szeretne szabadulni.

Egy-két alkalmazás eltávolítása után valószínűleg azonnali növekedést tapasztal a Fire TV sebességében. Ha nem, próbáljon meg törölni néhány további alkalmazást, majd indítsa újra a Fire Stick-et (lásd alább).

Indítsa újra a Fire TV-t

Gyakorlatilag soha senki nem kapcsolja ki a Fire Stickjét. Olyan alacsony fogyasztási profillal rendelkeznek, és olyan gyorsan felébrednek az alvásból, hogy általában sokkal könnyebb bekapcsolva hagyni őket. Ez azonban idővel az interfész lelassulásához vagy akár pufferelési problémákhoz vezethet. Egy gyors újraindítás törli a gyorsítótárat, és észrevehetően növeli a Fire Stick sebességét. Kövesse az alábbi lépéseket, hogy mindent visszaállítson, és nézze meg, mi történik.

 1. Nyissa meg a Fire TV-t, és lépjen a főmenübe .
 2. A képernyő tetején lévő menüelemeknél görgessen jobbra, és válassza a lehetőséget Beállítások .
 3. Görgessen jobbra, és válassza ki Eszköz.
 4. Választ Újrakezd és megerősít a következő ablakban.
 5. A Fire TV Stick automatikusan újraindul, és néhány pillanat múlva újra streamelésre készen áll.

Kapcsolja ki a Nem használt alkalmazásbeállításokat

Amikor egy alkalmazás telepítve van a Fire TV-re, az időnként ping-elni fogja az Amazon szervereit, hogy frissítéseket keressen. Ez csak a másodperc töredékét vesz igénybe, de ha több tucat alkalmazás van telepítve, sok időt felemészthet.

Kezdjük az automatikus alkalmazásfrissítések kikapcsolásával:

 1. Nyissa meg a Fire TV felületet, és lépjen a főmenübe .
 2. A képernyő tetején lévő menüelemekben görgessen jobbra, és válassza a Beállítások lehetőséget .
 3. Görgessen jobbra, és válassza ki Alkalmazások követi Alkalmazásbolt .
 4. Menj Automatikus frissítések és kapcsolja ki.

Amíg az alkalmazások menüben van, van egy másik beállítás, amelyet módosíthat egy kis sebességnövelés érdekében. Ez nem lesz nagy hatással az általános élményre, de jó ötlet átkapcsolni az adatvédelem nevében.

 1. Menj vissza a Alkalmazások képernyőn a Beállítások alatt.
 2. Keresse meg a megnevezett elemet Alkalmazáshasználati adatok gyűjtése
 3. Kattintson ide kapcsold ki .

Gyári beállítások visszaállítása a nagyobb sebesség érdekében

Néha a világ minden finomítása nem tudja visszahozni Fire Stickjét korábbi dicsőségébe. Ha ez a helyzet, bármikor lefuttathat egy gyors gyári alaphelyzetbe állítást, hogy visszaállítsa a dolgokat az alapértelmezett, kivett beállításokra. Ezzel szinte garantáltan gyorsabb lesz a dolog.

A gyári beállítások visszaállítása mindent töröl a Fire TV-n, beleértve az alkalmazásletöltéseket és a mellékelt szoftvereket. Vásárlásait természetesen elmentjük, de be kell jelentkeznie, és újra le kell töltenie mindent, ha a visszaállítás befejeződött.

A Fire TV gyári visszaállításának két módja van:

 1. Először navigáljon ide Beállítások , utána Eszköz . Görgessen le, és válassza ki Visszaállítás a gyári alapértékekre . Erősítse meg választását, és a Fire TV automatikusan elvégzi a visszaállítást.
 2. A második módszer az tartsa lenyomva a vissza gombot és a jobb oldali gombot is a Fire TV távirányítóján. Tartsa lenyomva 5-6 másodpercig, ekkor megjelenik a gyári visszaállításra vonatkozó figyelmeztetés. Az időzítő visszaszámlál, mielőtt a folyamat automatikusan elindulna, így ha meggondolja magát, csak körülbelül 20 másodperce van a visszavonásra.

Működnek a gyorsítótár-tisztító alkalmazások a Fire TV-vel?

A legtöbb Android-alkalmazásbolt, beleértve az Amazont is, tele van tisztítóalkalmazásokkal, amelyek azt állítják, hogy egyetlen gombnyomással gyorsabbá és simábbá teszik az eszközt. Miközben sok ilyen tudott ideiglenes sebességnöveléseket hozhat létre, amelyek általában nem érik meg az időt vagy az erőfeszítést.

A gyorsítótár-tisztító alkalmazások azt teszik, amit az Android-eszközök önmagukban is: kezelik az ideiglenes fájltárolást. Ha hagyja, hogy az Android maga intézze a dolgokat, gyakran jobb eredményeket érhet el, mint a kézi tisztítás kényszerítése. A rendszer által aktívan használt gyorsítótár-fájlok eltávolítása lelassíthatja a Fire TV-t, mivel ismét kénytelen lesz megragadni ezeket a fájlokat.

Tehát a rövid válasz egyszerű: a gyorsítótár-tisztító alkalmazások nem működnek . Sokkal jobban jársz, ha ragaszkodsz a cikk további részében felvázolt tippekhez és módosításokhoz.

A VPN használata növeli a Firestick teljesítményét

Egyre többen veszik igénybe a VPN-eket, hogy megvédjék online adataikat, még az olyan streaming eszközökön is, mint a Fire TV. Egy olyan korban, amikor a kormányzati szervek figyelemmel kísérik a tevékenységet, a számítógépes bűnözők lesik minden lépésünket, és az internetszolgáltatók a hálózatsemlegesség elvesztése miatt lefojtják az adatkapcsolatokat, nem lehet túl óvatos.

A VPN használata egyszerű megoldás az online adatvédelem megőrzésére. Gyorsak, biztonságosak, biztonságosak és hihetetlenül könnyen használhatók. Az alábbiakban összeállítottuk a legfontosabb kritériumok listáját, amelyekkel tisztában kell lennie a potenciális VPN kutatása során, majd néhány legjobb ajánlást követünk. Tartsa ezeket szem előtt, amikor új szolgáltatásra regisztrál, és élvezheti a VPN minden előnyét hátrányok nélkül.

Az Amazon Fire TV legjobb VPN-jének értékelése

A sebesség és a biztonság mindig fontos a jó VPN megtalálásakor, de ez sajnos nem ilyen egyszerű. Figyelembe kell vennie a Fire Stick egyedi operációs rendszerét és az alacsony fogyasztású hardvert is.

 • Alkalmazás kompatibilitás - A VPN használatához szoftvert kell futtatnia a Fire Stick-en. Ha a szolgáltatás nem támogatja a Fire TV-t, akkor nincs szerencséje.
 • Gyors letöltések – Mi értelme felgyorsítani a Fire Stick-et, ha a másodosztályú VPN csak lelassítja?
 • Zéró naplózási szabályzat – Az adatok egyszerűen nem igazán privátak, ha a VPN tevékenységnaplókat vezet.

A legjobb VPN-ek Firestick és Fire TV számára

Készen áll arra, hogy megragadjon egy nagyszerű VPN-t a Fire Stick számára, és élvezze a gyors online streamelést? Az alábbi javaslataink bármelyike ​​tökéletes a munkához!

1. NordVPN

Látogassa meg a nordvpn.com webhelyet

A NordVPN az egyik leggyorsabb VPN a környéken, amit egy őrülten nagy szerverhálózatnak köszönhet. A lista folyamatosan bővül, de jelenleg a NordVPN több mint 5500 szervert kínál 59 országban, korlátlan sávszélességgel és korlátlan szerverváltással. Ez a csodálatos változatosság lehetővé teszi, hogy a NordVPN gyors sebességet biztosítson minden felhasználójának, tartózkodási helytől függetlenül. Vannak olyan egyedi szolgáltatások is, amelyeket csak a NordVPN tud kínálni, beleértve a védelmet a DDoS támadások ellen, a kettős titkosítást és a VPN-en keresztüli védést.

A NordVPN minden olyan funkciót tartalmaz, amelyre szüksége van a biztonság megőrzéséhez, a 256 bites AES-titkosítástól a DNS-szivárgás elleni védelemig, az automatikus tiltókapcsolóig és egy csodálatos nulla naplózási szabályzattal, amely lefedi az időbélyegeket, a DNS-kéréseket, az IP-címeket és a forgalmat. Használata rendkívül egyszerű, az intelligens, intuitív szoftverrel, amelyet minden modern eszközhöz terveztek, és megbirkózik a nehéz teherekkel. Ha szilárd, gyors védelemre van szüksége, csak indítsa el a NordVPN-t, és kész.

Olvassa el teljes szövegünket NordVPN áttekintés .

Profik
 • A Netflix és a BBC iPlayer szolgáltatással működik anélkül, hogy izzadna
 • Több mint 5400 szerver 61 országban
 • DNS szivárgás elleni védelem, kill kapcsoló
 • Extra biztonságos dupla VPN az adattitkosításhoz
 • Élő chat támogatás.
Hátrányok
 • Az alkalmazások használata kissé körülményes lehet.
LEGJOBB FIRESTICK VPN:A NordVPN felszabadítja Firestickjének streaming erejét több ezer meghamisítható IP-címmel és rendkívül hatékony, alacsony késleltetésű titkosítással.Hatalmas, 68%-os kedvezményt kap a 3 éves tervből (3,71 USD/hó), amelyet problémamentes 30 napos pénz-visszafizetési garancia is biztosít.

2. Szörfcápa

Látogassa meg a surfshark.com webhelyet

A Surfshark jó néhány éve a legújabb VPN ezen a listán, de nem vesztegette az időt arra, hogy a piacon az egyik legjobb értékként beállítsa magát. Katonai minőségű 256-AES-GCM titkosítást kap az OpenVPN, IKEv2/IPSec és WireGuard révén – mindegyik protokollt kifejezetten a maximális védelemre, valamint a minimális késleltetésre és lassításra tervezték. Ez puffermentes Firestick adatfolyamot jelent, függetlenül attól, hogy a 65 országban található több mint 3200 szerver közül melyikhez csatlakozik.

Kiterjedt hálózatuknak köszönhetően pedig a világ szinte bármely szegletébe hamisíthat, feloldva a streamelhető tartalom szó szerinti világát. A makacsabb webhelyek és szolgáltatások, például a Netflix esetében a Surfshark beépített intelligens DNS- és elhomályosítási funkcióival megkerülheti a proxy-tiltásokat és a VPN-blokkolókat, amelyek egyike sem igényel felhasználói beavatkozást. Így ennek a szolgáltatónak az a hírneve, hogy csak a streaming webhelyek feloldásával dolgozik.

A Surfshark soha nem vezet naplót a tevékenységeidről, és a csak RAM-ot tartalmazó hálózati infrastruktúrájuk ezt szinte lehetetlenné teszi, még ha akarnák is. Ez a szolgáltató finom, érzékeny alkalmazásokat kínál a Firestick számára, egy intuitív felülettel kiegészítve, amelyet bárki hatékonyan használhat.

Profik
 • A robusztus szerverek geoblokkok segítségével hozzáférhetnek kedvenc streaming oldalaihoz
 • Az egyik első VPN, amely csak RAM-kiszolgálókat valósított meg
 • A letisztult, halálosan egyszerű alkalmazásfelület az állandó biztonságot gondtalanná teszi
 • Székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, ahol nincsenek adatmegőrzési törvények
 • A hét minden napján, 24 órában elérhető ügyfélszolgálat.
Hátrányok
 • Összességében nem sok panaszra lehet okot adni
 • Az alkalmazások túlságosan leegyszerűsítőek lehetnek a hatékony felhasználók számára.

Olvassa el a Surfshark teljes áttekintését.

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI LEHETŐSÉG:A Surfshark megfizethető VPN-védelmet és gyors adatfolyamokat kínál Firestickjén. 83% kedvezményt kap a kétéves csomagból + 3 hónap INGYENES mindössze havi 2,21 USD-ért.

3. ExpressVPN

Látogassa meg az expressvpn.com webhelyet

Az ExpressVPN egy gyors és megbízható VPN, amely kiváló hírnévvel rendelkezik. Könnyen a világ egyik legnépszerűbb VPN-szolgáltatása, főként a rengeteg funkciónak, az intuitív szoftverfelületnek és az asztali számítógépekre és okostelefonokra szánt alkalmazások széles választékának köszönhetően. Ez a szolgáltató tökéletes azok számára, akik megbízható VPN-t keresnek, de nem akarnak órákat tölteni a dolgok beállításával. Csak annyit kell tennie, hogy regisztrál, telepít, és már biztonságban van!

Az ExpressVPN az adatvédelmi funkciók széles skáláját kínálja az online védelme érdekében, beleértve a 256 bites AES-titkosítást, a nulla naplózási szabályzatot a teljes forgalomra, valamint a kill switch és a DNS szivárgás elleni védelmet. Az ExpressVPN szerverhálózata több mint 3000 helyet fed le 94 különböző országban, így rengeteg lehetőséget kínál a gyors kapcsolathoz, függetlenül attól, hogy hol élsz vagy utazol.

A Fire TV és Fire Stick tulajdonosok számára kellemes bónuszként az ExpressVPN közvetlenül az Amazon beépített alkalmazásboltjából telepíthető, ami gyors és egyszerű védelmet tesz lehetővé streamelés közben.

Olvassa el teljes ExpressVPN áttekintésünket.

Profik
 • A Netflix USA, iPlayer, Amazon Prime feloldása
 • Gyors szervírozás minimális sebességveszteséggel
 • OpenVPN, IPSec és IKEv2 titkosítás
 • Szigorú bejelentkezés tilalmi politika
 • Ügyfélszolgálat (24 órás chat).
Hátrányok
 • A hónapról hónapra szóló terv magas költségekkel jár.
NAGY MINDENKINEK:3 hónap ingyenes, és 49%-ot takaríthat meg az éves előfizetés árán. 30 napos pénzvisszafizetési garanciát tartalmaz.

4. PureVPN

Látogassa meg a purevpn.com webhelyet

A PureVPN többet nyújt, mint a szabványos VPN védelmet. A szolgáltatás a biztonsági lehetőségek teljes készletét kínálja, hogy megvédje Önt mindenféle kiberfenyegetéstől, így ez az egyik legjobb módja a biztonság megőrzésének az interneten. A PureVPN segítségével egyetlen csomagban vírusvédelmet, rosszindulatú programok elleni védelmet, alkalmazásblokkoló funkciókat és DNS-webhelyszűrőket kap. Egyszerűen töltse le a szoftvert, és biztonságban van.

A PureVPN az extrák mellett szabványos VPN adatvédelmi funkciókat is biztosít. A forgalomra vonatkozó nulla naplózási szabályzattal kezdődik, és egy automatikus tiltó kapcsolóval, az összes adat 256 bites AES titkosításával és a DNS szivárgás elleni védelemmel folytatódik. Ezek együtt dolgoznak, hogy adatai biztonságban legyenek, bármi is legyen. A PureVPN saját tulajdonú, 750 szerverből álló hálózatával pedig 180 különböző országban garantált a gyors kapcsolat mindenkor!

A PureVPN ezeket a kiváló funkciókat hozza el a Fire TV-hez egy fantasztikus alkalmazással, amelyet közvetlenül az Amazon Appstore-ból telepíthet. Csak fogd meg, jelentkezz be, és élvezd.

AJÁNLAT: Használja ki a lenyűgöző, 73%-os kedvezményt egy 2 éves előfizetésre, mindössze 2,95 USD havonta! Akár kockázatmentesen is kipróbálhatja a cég hét napos pénz-visszafizetési garanciájával.

A Fire Sticks lassulásának egyéb okai

Nem minden sebességproblémát lehet szoftveres módosításokkal kijavítani. Ha a videó akadozik, elakad a pufferelő képernyőkön, vagy egyszerűen nem tud csatlakozni az internethez, akkor valószínű, hogy külső probléma érinti a Fire TV-t. Ha mindent kipróbált a fentiekben, fuss át a következő szakaszban található listán, hogy lássa, vissza tud-e nyerni egy kis sebességet.

 • Ellenőrizze a Wi-Fi-t – A vezeték nélküli internet nem a legoptimálisabb módja a streaming eszközök csatlakoztatásának. Sajnos a Fire TV Sticks a legjobb, amit kaptunk. Az optimális jelerősség érdekében ügyeljen arra, hogy eszköze a lehető legközelebb legyen az útválasztóhoz.
 • Hardveres korlátok – Ha arról van szó, az Amazon Fire Stick nem egy nagy teljesítményű eszköz. Nem fogja tudni kicsikarni belőle azt a fajta teljesítményt, amelyet okostelefonról, táblagépről vagy set-top Fire TV boxról kaphat. Ha a TV Sticket egy másik eszközzel hasonlítja össze, elképzelhető, hogy az egész lassulási problémát elképzeli.
 • A router és a modem újraindítása – A helyi hálózat lassulási problémáira a visszaállítás végrehajtása kínál megoldást. Kapcsolja ki a modemet és az útválasztót, várjon tíz másodpercet, majd csatlakoztassa őket ugyanabban a sorrendben. Ez megszüntetheti a csatornainterferencia problémákat, és visszaállíthatja a helyi hálózatot a helyes útra.
 • VPN-kiszolgálók váltása – Ha VPN-t futtat a Fire Stick-en, akkor lehet, hogy a késedelmes szerverrel van probléma. Nyissa meg az alkalmazást az eszközén, és válasszon másik helyet, hogy megnézze, ez felgyorsítja-e a dolgokat.
 • Kapcsolja ki a VPN-t – A VPN-ek lassabbak, mint a legtöbb nem biztonságos internetkapcsolat. Ha a kiszolgálóváltás nem biztosít bizonyos sebességet, próbálja meg letiltani a VPN-t.

Következtetés

Az Amazon Fire Sticks csodálatos kis eszközök. Gyakorlatilag semmilyen beállítást nem igényelnek, és sokféle forrásból streamelnek videókat, mindezt egyetlen gombnyomással. Időről időre előfordulhat lassulás, de a fenti tippekkel és trükkökkel hónapról hónapra újszerű működésben tarthatja Fire TV-jét.

Van más tippje a megbízható Fire TV Stick felgyorsításához? Hagyja meg nekünk tanácsát az alábbi megjegyzésekben!

A KMPlayer 20 olyan funkciója, amelyekről valószínűleg nem tud Előző Cikk

A KMPlayer 20 olyan funkciója, amelyekről valószínűleg nem tud

Hogyan találjuk meg a Minecraft világ kezdőértékét a Windows 10 rendszeren Bővebben

Hogyan találjuk meg a Minecraft világ kezdőértékét a Windows 10 rendszeren