fring Android és iOS rendszerhez Csoportos videohívásokat ad korlátozott bétaverzióban

A fejlesztők fring – a sokak által elismert videohívás/VoIP/chat ingyenes szoftver Android, iOS és Symbian eszközökre – bejelentették, hogy az alkalmazás egy új, izgalmas kiegészítését – az ingyenes csoportos videohívásokat – véglegesítik. Az említett funkció, vagy inkább szegélyfunkció egyszerre akár 4 felhasználót is lehetővé tesz egy videokonferencia-hívásban. A fejlesztőcsapat visszajelzés céljából közzétette az új fring korlátozott bétaverzióját. Tehát, ha a hivatalos megjelenés/frissítés előtt szeretné használni az első ingyenes csoportos videohívási szolgáltatást, jobb, ha siet az előfizetéssel! Az ugrás után csatlakozzon hozzánk a funkció videóbemutatójához.Azok számára, akik nem ismerik a fringet, a 2000-es évek közepén, a 2000-es évek végén egy többprotokollú azonnali üzenetküldő kliensként indult Windows Mobile és Symbian platformokra. A kezdetektől fogva Skype-támogatással rendelkezett, amelyet később továbbfejlesztettek, hogy a felhasználók hang- és videohívásokat bonyolítsanak le róla, így telefonszerű funkcionalitást hoznak a nem telefonos PDA-kba is. A Skype azonban később úgy döntött, hogy blokkolja a hozzáférést a fringen keresztül, ami arra késztette a fringet, hogy hamarosan hozzáadja saját VoIP-támogatását. Gyorsan népszerűvé vált, mint az egyik legszélesebb körben használt kommunikációs alkalmazás az összes okostelefon-felhasználó körében, és ez volt az első alkalmazás az Android Marketen, amely ingyenes videohívásokat kínál. Ezzel az új korlátozott bétaverzióval kibővíti ezt a funkciót, hogy ingyenes csoportos videohívásokat adjon a repertoárjához.

Ahogy a fejlesztők saját blogjukon közzétett videó demójában is látható, a csoportos videohívás funkció egy 4 videóból álló rácsra osztja a képernyőt, amely lehetővé teszi akár három barát hozzáadását a csoportos híváshoz. A negyedik nyílás a saját kamerájából származó videofelvételt jeleníti meg. Tekintse meg a teljes bemutatót alább.

Mint fentebb említettük, ez egy privát béta, és nem töltheti le közvetlenül az alkalmazást, és kezdheti el vele. vagy meghívást kell kapnia a peremcsapattól, vagy kérnie kell meghívót a regisztrációhoz. Bár a nyilvános béta hamarosan megjelenhet, ha alig várja, hogy hozzáférjen a csoportos videohívásokhoz, az alábbi linken jelentkezhet a korlátozott bétaverzióra.

Hozzáfértél a privát bétához? Sikerült csoportos videobeszélgetéseket folytatnia barátaival a segítségével? Milyen volt a tapasztalat? Milyen volt a videó és a hang minősége? Van másik kedvenc videohívás-alkalmazása? Ne felejtsen el kommentet írni nekünk, hogy tudassa velünk véleményét és tapasztalatait.

Szerezzen fring csoportos videohívást – korlátozott béta

[ fring Blog keresztül DownloadSquad ]
Napi tippeket kaphat a postaládájában Hírlevél Csatlakozás 35 000+ más olvasók
Hogyan lehet letiltani a YouTube-ot a Google Chrome-ban Előző Cikk

Hogyan lehet letiltani a YouTube-ot a Google Chrome-ban

Hogyan lehet a hátteret átlátszóvá tenni a Paintben (Windows 10) Bővebben

Hogyan lehet a hátteret átlátszóvá tenni a Paintben (Windows 10)