Hogyan nézhet meg minden természetfeletti évadot a Netflixen bárhonnan

A Supernatural immár 15 éve része az életünknek, és sajnos a végéhez közeledik, amit a rajongók világszerte nagyon várnak és rettegnek. Szerencsére meg lehet nézni a Supernaturalt a Netflixen, így mindig visszatérhet a kedvenc epizódokhoz.

A Supernatural egy tévésorozat, amelyet Eric Kripke készített a CW-nek, korábban WB-nek. A sorozat főszereplője Jared Padalecki és Jensen Ackles, mint Sam és Dean Winchester – két testvér, akik démonokat, szellemeket, különféle szörnyeket és természetfeletti lényeket keresnek és vadásznak, miközben személyes drámával is szembesülnek.Az évek során a sorozat kultikus követőkre tett szert, és a rajongók szinte mindenhol vannak. Ahogy az előző évad második fele visszatér a The CW-hez, és az utolsó epizód gyorsabban érkezik, mint valaha, a rajongók nagyon lelkesek, érzelmesek és idegesek amiatt, hogy végre véget ér a sorozat, és kíváncsiak, vajon boldog lesz-e. egy vagy egy szomorúbb. Természetesen, mint minden sorozatban, különösen az olyan rajongók körében, mint a Supernatural, itt is nagy nyomás nehezedik a megfelelő befejezésre, amely boldoggá teszi a rajongókat, de hű marad az eddig elmesélt történethez.

A Supernatural megtalálható a Netflixen?

A Supernatural már régen felkerült a Netflixre, de ez attól függ, hogy hol élsz, mivel a műsor nem minden Netflix-piacon streamelhető. Amint azt már biztosan tudod, a Netflixnek körülbelül 200 platformja van szerte a világon, és mindegyiknek megvan a maga film- és műsorkombinációja, attól függően, hogy milyen licencszerződéseket sikerült aláírniuk, és milyen egyéb platformok érhetők el helyben. A probléma az, hogy mindenki nagyjából ugyanazt az előfizetési árat fizeti, de nem mindannyian ugyanazt a tartalmat kapjuk, beleértve a Supernaturalt is.

Szerezze meg az 1. besorolt ​​VPN-t 70% KEDVEZMÉNY 2 éves tervre

Például sikerült megtalálnunk a Supernatural-t a Netflixen Egyesült Államok , de sajnos sok más országból hiányzik, köztük az Egyesült Királyságból, Ausztráliából és sok másból.

Ha azonban rendelkezik Netflix-fiókkal, akkor bárhol is nézheti a Supernaturalt, mi pedig megtanítjuk, hogyan kell ezt megtenni.

Mikor érkezik a Supernatural 15. évada a Netflixre?

A Supernatural 15. évada tulajdonképpen már streamelhető a Netflixen, de ez csak az első epizódsorozat, amelyet még tavasszal adták ki a járvány kitörése előtt, és az epizódokban szünet volt. Ezért, ha meg akarjuk nézni a Supernatural első 14 évadát plusz a 15. évad felét, akkor mindenképp áttérhet a Netflixre. Ezenkívül megtudtuk, hogy a többi epizód is hamarosan felkerül.

Hogyan nézhetem meg a Supernatural-t a Netflixen?

Ha Supernatural-rajongó vagy, és nem az Egyesült Államokban élsz, ahol a Netflixen elérhetők a sorozatok, ez nem igazán számít, mert továbbra is megnézheted az egészet. Ehhez egyszerűen csak aktív Netflix-fiókkal, internetkapcsolattal és VPN-vel kell rendelkeznie.

A VPN-ek igazán klassz eszközök, amelyek lehetővé teszik a tartalom streamelését a világ bármely sarkából, mert lehetővé teszik, hogy bármely országban jelenjen meg, ahol lenni szeretne. A mi helyzetünkben a szervert az Egyesült Államokból kell választania.

Javasoljuk, hogy használjaNordVPN, egy nagyszerű eszköz világszerte több ezer szerverrel és néhány nagyszerű adatvédelmi funkcióval, amelyek lehetővé teszik személyes adatainak és személyazonosságának védelmét.

Íme, mit kell tenned, hogy működjön, és nézd a Supernaturalt a Netflix US-n:

  • Először elő kell fizetnie a NordVPN-re. fogsz3 hónapot ingyen kap a regisztrációkor, valamint 68% kedvezményt a 2 éves csomagból.
  • Ezután rendeznie kell az eszközön lévő alkalmazásokat, és be kell jelentkeznie egy fiókba. Keressen egy szervert az Egyesült Államokban, és csatlakozzon hozzá.
  • A kapcsolat létrejötte után betöltheti a Netflixet a böngészőjében, vagy újraindíthatja az alkalmazást eszközén, megkeresheti a Supernaturalt, és elkezdheti az Önt érdeklő epizódok streamelését.

Ez az! Nem túl bonyolult, és úgy gondoljuk, hogy még könnyebbé tettük az Ön számára.

A Netflix nem fogja tudni, hogy VPN-t használok?

A Netflix néhány évvel ezelőtt új technológiát vezetett be, amely lehetővé tette számára, hogy kiderítse, mikor használnak VPN-t. Ez nem éppen bonyolult, mivel meg fogják keresni azokat az embereket, akik ugyanazon az IP-n osztoznak, és letiltják ezeket az IP-címeket. Valójában ez egy olyan dolog, ami különösen működik az ingyenes VPN-ek ellen, mivel nagyon kevés védelemmel rendelkeznek az ilyen típusú helyzetek ellen a Netflixen.

Amikor a NordVPN-ről és más ilyen prémium eszközökről van szó, észrevettük, hogy általában a Netflix radarja alatt repülnek, és nem blokkolják őket. Ennek több technológiai oka is lehet, de végül is az a tény számít, hogy bárhonnan nézheti a Netflixet.

Ha megtörténik, hogy még a NordVPN használata közben is blokkolják a Netflixet, akkor először a szerver megváltoztatásával és a cookie-k törlésével kell kezdenie. Ha ez nem működik, feltétlenül forduljon az ügyfélszolgálati csapathoz, és csevegjen velük. Szívesen elvezetik Önt egy olyan szerver felé, amely a kívánt szolgáltatással működik. A NordVPN támogatási csapata a hét minden napján, 24 órában elérhető, így teljesen mindegy, hol élsz, hiszen beszélhetsz valakivel, és megoldhatod a problémáidat.

Miért nem használhatok helyette ingyenes VPN-t?

Tudjuk, hogy a NordVPN-hez hasonló előfizetések fizetése nem olyan dolog, amit nem szeretne növelni a havi terhei között, de ez határozottan segít Önnek. Az ingyenes VPN-eket gyakrabban észleli a Netflix, és ez elég bosszantó, különösen, ha megpróbálja megtalálni a módját a Supernatural nézésének.

A szerkesztő megjegyzése :A NordVPN az első számú választásunk a Netflix feloldásához. Iratkozzon fel a NordVPN 2 éves tervére havi 3,49 dollárért, valamint 3 hónapig INGYENESEN. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia minden csomaghoz tartozik, így bármikor lemondhatja a pénzt, és visszakaphatja a pénzét.

Egy másik probléma, és még fontosabb az ingyenes VPN-ekkel kapcsolatban, hogy nem ezek a legbiztonságosabbak. A biztonsági kutatók újra és újra felfedeztek különféle alkalmazásokat, amelyek valójában rosszindulatú programokat hordoztak. Nyilvánvaló, hogy ezt nem szeretné az eszközén, és a megfertőzött emberek adatait kiberbűnözők lopták el. Az adatok típusával a gyűjtött rosszindulatú programok, a pénzügyi csalás, a személyazonosság-lopás és az adatszivárgás szerepel a lehetőségek listáján.

Személy szerint nem szívesen játszunk a magánéletünkkel, különösen ilyen körülmények között.

Vannak más dolgok is, amelyeket figyelembe kell venni, például azt a tényt, hogy az ingyenes VPN-ek kevés szerverrel és sok-sok felhasználóval rendelkeznek. Még akkor is, ha a választott ingyenes VPN túljutna a Netflix blokádján, akkor is meg kell győződnie arról, hogy megfelelő internetsebességgel rendelkezik, amit egy ingyenes VPN nem tud biztosítani. Ez leginkább azért van így, mert ha sok felhasználó és csak egy maroknyi szerver van, akkor nagyon alacsony internetsebesség áll majd az Ön rendelkezésére. Ennek ellenére a Netflix meglehetősen nagy sávszélességet igényel, így a szolgáltatáson keresztül bármit megnézni csak álom lesz.

Meg kell említenünk egy másik VPN-típust is, amely peer-to-peer útválasztást használ, amit nem igazán szeretne megtenni. Ezek az alkalmazások az Ön saját eszközét fogják használni szerverként, hogy mások visszaugráljanak róla. A probléma az, hogy az alkalmazás nem hagyja abba az eszköz használatát ebben az esetben, amikor abbahagyja az alkalmazás használatát, így a számítógép teljesítménye még a VPN leállítása után is erősen csökken. Azt is észrevettük, hogy jó néhány jelentés szerint az ilyen típusú alkalmazások ritkán használnak bármilyen titkosítást, így az Ön személyes adatai veszélyben vannak.

Végső gondolatok

A Supernatural egy igazán nagyszerű műsor, és szomorúan mondhatjuk, hogy küld. A Carry On című utolsó epizódtól (a Kansas híres Carry On My Wayward Sonja után, amelyet a Supernatural első és utolsó epizódjának filmzenéjeként használnak) csak arra számíthatunk, hogy a dolgok még érzelmesebbé válnak. Örülünk, hogy a Supernaturalt nézhetjük a Netflixen, és úgy gondoljuk, hogy mindenképpen csatlakoznod kell, akár a NordVPN segítségével is.

Hogyan kaphat INGYENES VPN-t 30 napig

Ha rövid időre VPN-re van szüksége, például utazás közben, ingyenesen beszerezheti legjobb VPN-ünket. A NordVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz. Fizetnie kell az előfizetésért, ez tény, de megengedi teljes hozzáférést kap 30 napig, majd lemondja a teljes visszatérítést . Kérdések nélküli lemondási szabályzatuk megfelel a nevének.

Hogyan szerezheti be a Google fordított képkeresőt iPhone-ján bármilyen alkalmazásban Előző Cikk

Hogyan szerezheti be a Google fordított képkeresőt iPhone-ján bármilyen alkalmazásban

A RetroPie beállítása a Raspberry Pi 3-on: Gyors útmutató Bővebben

A RetroPie beállítása a Raspberry Pi 3-on: Gyors útmutató