Hogyan készítsünk és importáljunk Bitmoji Avatart a Snapchatben

A Snapchat egy ideje megvásárolta a Bitmoji-t. A Bitmoji segítségével nagymértékben testreszabható avatarokat hozhat létre a közösségi média profiljaihoz. A Snapchat integrálta a Bitmoji-t az alkalmazásba. Lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy hozzáadják avatarjukat a snapokhoz, és elküldjék azokat matricaként. Mielőtt elkezdené használni Bitmoji avatarját, létre kell hoznia és importálnia kell egy Bitmoji avatart a Snapchatben. Bitmoji avatar létrehozásához és importálásához a Snapchatben telepítenie kell a Bitmoji alkalmazást és a Snapchat alkalmazást a telefonjára. Íme, mit kell tennie.

Hozzon létre Bitmoji Avatart

Telepítse a Bitmoji alkalmazást telefonjára. Nyissa meg a Snapchat-et, és érintse meg a szellem ikont a bal felső sarokban, hogy a profil képernyőjére lépjen. A profilképernyő bal felső sarkában koppintson a Bitmoji létrehozása gombra. A Snapchat a Bitmoji képernyőre viszi. Koppintson a „Bitmoji létrehozása” elemre. Átvált a Bitmoji alkalmazásra.Ha van Bitmoji-fiókja, használja azt a bejelentkezéshez. Ha nincs Bitmoji-fiókja, a Snapchat segítségével jelentkezhet be. Érintse meg a „Létrehozás a Snapchat segítségével” gombot a Snapchat-fiókjával való bejelentkezéshez. Ezután hozd létre a Bitmoji avatarod. El leszel kényeztetve a választásod, úgyhogy menj és szánj rá időt.

Importálja a Bitmoji Avatart a Snapchatbe

Miután létrehozta a Bitmoji Emoji-t, a legvégén megjelenik a „Bitmoji csatlakoztatása a Snapchathez” opció. Koppintson rá, és az avatarod elküldésre kerül a Snapchatbe.

Bitmoji Avatar szerkesztése

A Bitmoji avatar szerkesztéséhez frissítse azt a Bitmoji alkalmazásban. Az avataron végzett módosítások szinkronizálódnak a Snapchat szolgáltatással. Nem kell importálnia az új avatart a Snapchat-fiókjába. Az avatar szerkesztéséhez telepíteni kell a Bitmoji alkalmazást a telefonjára. A szerkesztés nem lehetséges a Snapchat alkalmazásból.

Távolítsa el a Bitmoji Avatart

Ha eleged van a Bitmoji avatarból, eltávolíthatod. Ehhez nyissa meg a Snapchatet. Koppintson a szellem ikonra a bal felső sarokban a profilképernyő megnyitásához. Koppintson a „Bitmoji szerkesztése” ikonra a bal felső sarokban. A Bitmoji képernyő alján található a „Bitmoji leválasztása” gomb. Koppintson rá az avatar eltávolításához.

Ha a Snapchat használatával jelentkezett be a Bitmoji-ba, teljesen elveszíti avatarját. Ha meg szeretné tartani az avatart, de eltávolítani szeretné a Snapchatből, először regisztráljon egy Bitmoji-fiókot, és használja azt a Bitmoji alkalmazásba való bejelentkezéshez.

A Bitmoji avatarok elérhetők a Snapchat felhasználók számára iOS és Android rendszeren.

Napi tippeket kaphat a postaládájában Hírlevél Csatlakozás 35 000+ más olvasók
Indítóprogramok egyszerű kezelése, egyszerű módszer a rendszer teljesítményének növelésére Előző Cikk

Indítóprogramok egyszerű kezelése, egyszerű módszer a rendszer teljesítményének növelésére

A DirecTV 771, 40 hiba kijavítása Bővebben

A DirecTV 771, 40 hiba kijavítása