Telepített bővítmény exportálása [Chrome]

A Chrome Internetes áruház bővítményei ritkán tűnnek el, de gyakran frissülnek, és előfordult, hogy a fejlesztő egyszerűen eltávolította őket. Ha ragaszkodni szeretne egy Chrome-bővítmény egy bizonyos verziójához, vagy csak biztonsági másolatot szeretne készíteni róluk arra az esetre, ha egy fontos bővítmény már nem elérhető, megteheti ezt a Chrome-ból anélkül, hogy harmadik féltől származó eszközökre vagy bővítményekre lenne szüksége. Itt van, hogyan.

Nyissa meg azt a Chrome böngészőt, amelyből exportálni szeretné a bővítményt. Ha a bővítményt nem az alapértelmezés szerint megnyíló profilhoz telepítette, váltson rá.Lépjen a chrome://extensions/ oldalra, és engedélyezze a Fejlesztői módot.

Ugyanezen az oldalon keresse meg az exportálni kívánt bővítményt, és keresse meg az azonosítóját. Lépjen a profiljának felhasználói mappájába, és a kiterjesztések mappában keressen egy mappát, amelynek neve megegyezik az exportálni kívánt bővítmény azonosítójával. A bővítmények nem jelennek meg a profilmappában a hivatalos nevükkel, és azonosítani kell őket az azonosítójukkal. Másolja ki a kiterjesztés mappa helyét.

Térjen vissza a chrome://extensions/ oldalra, és kattintson a felül található „Bővítménycsomag” gombra. A megjelenő felugró ablakban illessze be a mappa helyét a „Bővítmény gyökérkönyvtára” mezőbe, és kattintson a „Bővítmény csomagolása” gombra.

Ha a bővítményt sikeresen becsomagolta, az alábbi üzenetet fogja látni;

Kap egy CRX-fájlt, amellyel telepítheti a bővítményt más Chrome-telepítéseken. Győződjön meg arról, hogy a CRX-fájlról és a kulcsfájlról a felhasználói profil mappájától eltérő helyre mentett biztonsági másolatot, ahová alapértelmezés szerint mentve vannak.

Napi tippeket kaphat a postaládájában Hírlevél Csatlakozás 35 000+ más olvasók
Indítóprogramok egyszerű kezelése, egyszerű módszer a rendszer teljesítményének növelésére Előző Cikk

Indítóprogramok egyszerű kezelése, egyszerű módszer a rendszer teljesítményének növelésére

A DirecTV 771, 40 hiba kijavítása Bővebben

A DirecTV 771, 40 hiba kijavítása