Hogyan lehet feltörni a Firestick-et anonim videofolyamokhoz

Korlátozottan lehetséges egyéni szoftver telepítése a Fire TV-re, de bővítheti lehetőségeit a Firestick feltörésével. A mai útmutató lépésről lépésre végigvezeti a folyamaton. Azt is bemutatjuk, hogyan telepíthet VPN-t Firestickre, hogy megerősítse magánéletét, és ellentétben a külföldi tartalomkatalógusokkal.

Rengeteg feltörést használhat az Amazon Fire TV eszközzel. Szeretné felgyorsítani Fire Stickjét? Nem baj, erre vannak finomságok! Mit szólnál ahhoz, hogy az Appstore-on keresztül hozzáférj az új szoftverekhez? Fogadj! Amíg itt van, miért ne telepíthetné a Kodi-t a Fire TV Stick-re, vagy tegyen VPN-t a Fire TV-re az egyszerű módon?Szabadítsa fel Firestickje streamelési potenciálját ezekkel a VPN-ekkel:

  1. NordVPNA legjobb Firestick számára – A NordVPN natív alkalmazást kínál a Fire TV eszközökhöz, amely lehetővé teszi a hozzáférést az üzlet legerősebb hálózatához a hamisítás és a biztonság érdekében.
  2. Surfshark – Egy másik szolgáltató natív Firestick alkalmazással, NSA-minőségű titkosítással és automatikus obfuszkációval.
  3. ExpressVPN – Sebességre van szüksége? Ez a szolgáltató a leggyorsabb VPN-kapcsolatokat kínálja – tökéletes a puffermentes streaminghez.
  4. IPVanish – A jól bevált módszer a külföldi tartalomkönyvtárak feloldására a Firestick-en.

Mindezekkel az extrákkal kapcsolatban felmerülhet a kérdés, hogy feltöri-e Amazon Fire TV-jét. A jó hír az, hogy az eszközök feltöréséhez nincs szükség root hozzáférésre, mivel a tartalom közvetlenül a dobozból letölthető. Amint megkapja az új Fire TV Stick-et, bármit telepíthet, és nincs szükség jailbreakre. Az alábbiakban bemutatunk néhány gyakori rootolási/jailbreakelési módszert, amelyek mindegyike segít harmadik féltől származó szoftverek telepítésében a Fire TV-n.

Szerezze meg az 1. besorolt ​​VPN-t 60% KEDVEZMÉNY 2 éves tervre

Szerezzen névtelen és privát videofolyamokat VPN-en keresztül

Manapság mindenki gondol arra, hogy biztonságban tudjon maradni az interneten. Mivel a kormány kémkedik a felhasználók után, valamint az internetszolgáltatók, akik rögzítik és eladják személyes adatainkat, úgy tűnik, hogy az egész internet meg akar minket szerezni. A jó hír az, hogy a VPN-ek egyszerű és hatékony módja az adatok zárolásának, így biztonságban és névtelenül maradhat online, bármi is legyen.

A VPN-ek privát titkosítási alagutat hoznak létre az eszköz és az internet között, még az Amazon Fire TV eszközökön is. A titkosított adatokkal senki sem tudja megmondani, hogy ki vagy, és milyen videókat streamelsz, így mindent rejtve tartasz a kíváncsi szemek elől. A VPN-ek számos egyéb előnnyel is járnak, beleértve a következőket:

 • Nézzen meg videókat más országokból a Netflixen, a YouTube-on, a Hulu-n, a BBC iPlayer-en stb.
 • Maradjon névtelen, miközben filmeket néz a Kodi segítségével vagy torrenteket tölt le.
 • Védje okostelefonját utazás és nyilvános hotspotok használata közben.
 • Akadályozza meg, hogy az internetszolgáltatók korlátozzák az internet sebességét.

Az Amazon Fire TV legjobb VPN-jének értékelése

A megfelelő VPN kiválasztása néha lehetetlen feladatnak tűnik. Rengeteg adatot kell rendezni, a titkosítási protokolloktól a bonyolult adatvédelmi szabályzatokig minden. Gyors és biztonságos VPN-re van szüksége Fire Stick adatfolyamaihoz, ezért az alábbiakban néhány javaslatot adunk. Kiválasztásunkat az alábbi rangsorolási kritériumok alapján hoztuk létre, így Önnek nincs más dolga, mint letölteni és élvezni a privát internetes élményt.

  Könnyű szoftver– A Fire TV Stickek nem erős eszközök. Annak érdekében, hogy a VPN-t a feldolgozási sebesség feláldozása nélkül tudja futtatni, a kiválasztott VPN-jeink könnyű és könnyen használható alkalmazásokat tartalmaznak, amelyek közvetlenül a Fire TV-eszközön futnak. Jó letöltési sebesség– A VPN-ek lassabbak, mint a nem biztonságos hálózatok . Ha jó minőségű videofolyamokat szeretne, akkor olyan VPN-szolgáltatást kell választania, amely kiemelten kezeli a sebességet. Zéró naplózási szabályzat– A tevékenységi naplók vezetése az első számú dolog, amit a VPN tehet az online adatvédelem tönkretételére. Hacsak nem szeretné, hogy streamelés és böngészés közben nyomon kövessék, mindig olyan VPN-t válasszon, amely nulla naplózási szabályzattal rendelkezik az összes forgalomra vonatkozóan. Korlátlan sávszélesség -Egyes VPN-ek korlátozzák, hogy mekkora sávszélességet használhat egy adott időtartam alatt. Ez nem párosul jól a videó streameléssel, ezért választékunk korlátlan letöltési lehetőséget kínál.

A legjobb VPN-ek a Jailbroken Firestick biztonságossá tételéhez

Ha készen áll a VPN beszerzésére, nem kell egy egész hetet összehasonlító vásárlással töltenie. Ehelyett tekintse meg az alábbi ajánlott VPN-szolgáltatóinkat, amelyek mindegyike az Amazon Fire TV stick biztonságának és helyváltoztatásának fokozására van optimalizálva:

1. NordVPN

Látogassa meg a nordvpn.com webhelyet

A NordVPN valóban lenyűgöző funkciókkal rendelkezik, de az egyik legegyedibb a hálózat mérete. A lista folyamatosan bővül, de az írás idején több mint 5500 szerveren ül 59 országban, az Antarktisz kivételével minden kontinenst lefedve. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy bármely régióban garantáltan talál villámgyors szervert. Lehetőséget ad a NordVPN-nek arra is, hogy a hálózatának egy részét testre szabja, hogy megfeleljen az egyedi igényeknek. Gyorsabb P2P letöltést vagy kettős titkosítást szeretne? Erre vannak szerverek!

A nulla naplózási házirendek a VPN adatvédelmi garanciájának alapját képezik. A NordVPN túlmutat az üzletág legkiterjedtebb naplózási politikáján, amely mindenre kiterjed a sávszélességtől az időbélyegekig, a forgalomtól az IP-címekig. Egyáltalán nem rögzítjük online tevékenységét, és nem osztjuk meg harmadik felekkel. Még ha a kormányzati szervek kopogtattak is, a NordVPN panamai joghatósága mentességet biztosít a legtöbb kéréssel szemben. Mindezeken felül az adatait 256 bites AES-titkosítással, automatikus tiltókapcsolóval, DNS-szivárgás elleni védelemmel és számos testreszabható titkosítási funkcióval zárolják a nagyobb névtelenség és biztonság érdekében.

A NordVPN elérhető a FireTV Appstore-jában, nincs szükség jailbreakre.

Olvassa el teljes szövegünket NordVPN áttekintés .

Profik
 • Rendkívül megfizethető tervek
 • A legtöbb VPN-kiszolgáló különböző IP-címekkel
 • A torrentezés/P2P kifejezetten engedélyezett
 • Kettős adatvédelem
 • 24 órás élő csevegés.
Hátrányok
 • A visszatérítések feldolgozása 30 napig tarthat.
A LEGJOBB FIRESTICK:A NordVPN megkönnyíti a hatékony VPN-titkosítást a jailbreakelt Fire TV stick-re.Hatalmas, 70%-os kedvezményt kap a 3 éves tervből (3,49 USD/hó), amelyet problémamentes 30 napos pénz-visszafizetési garancia is biztosít.

2. Szörfcápa

Látogassa meg a surfshark.com webhelyet

A Surfshark néhány okból ideális választás az Amazon Fire TV stick-hez. Egyrészt nem kell semmit oldalra rakni – még jailbreak sem kell; A Surfshark már a dobozból is kompatibilis a Firestick-kel, és elérhető az Appstore-ban. Sőt, a processzor teljesítménye mindig aggodalomra ad okot a kis streaming stickeknél. A Surfshark alkalmazásai általában hihetetlenül könnyűek, egyszerűsítették a felhasználói felületüket a maximális teljesítmény és olvashatóság érdekében.

Az életminőségen túl a Surfshark kiválóan teljesít a külföldi tartalomkönyvtárak feloldásában, 50 országot felölelő, erősen titkosított (256-AES-GCM-en keresztül) világméretű hálózatával. Több mint 800 szerver közül választhat, de azt tapasztalja, hogy mindegyik egyformán jól működik az olyan szolgáltatások feloldásához, mint a Netflix. Ez az automatikus elhomályosításnak köszönhető, amely könnyedén legyőzi a proxy tiltását.

A Surfshark ezenkívül nem vezet naplókat, így teljesen elfedi a nyomait, amikor a Firestick geoblokkjait hamisítja.

Profik
 • Oldja fel a VoIP blokkolását olyan elnyomó rendszerekben, mint a WhatsApp, Skype, Discord és így tovább
 • A szerver kiválasztása nagyon egyszerű és gyors
 • A DNS szivárgás és a kill switch védelem megőrzi védelmét akkor is, ha a kapcsolat megszakad
 • A nulla naplózási szabályzat biztosítja, hogy tevékenységét nem lehet felhasználni Ön ellen
 • A visszatérítési kérelmek egyszerűek és gyorsak – nincs várakozás vagy probléma.
Hátrányok
 • A szerverhálózat közel sem olyan kiterjedt, mint a fő versenytársaké
 • A viszonylag fiatal VPN-nek még mindig megbízhatónak kell bizonyulnia hosszú távon.

Olvassa el a Surfshark teljes áttekintését.

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI LEHETŐSÉG:A Surfshark könnyű Firestick alkalmazásával biztonságosan hamisíthatja be magát a külföldi tartalomkönyvtárakba – nincs szükség jailbreakre. 83% kedvezményt kap a kétéves csomagból + 3 hónap INGYENES mindössze havi 2,21 USD-ért.

3. ExpressVPN

Látogassa meg az expressvpn.com webhelyet

Két dolog emeli ki az ExpressVPN-t a többi VPN-szolgáltató közül: a sebesség és a könnyű használat. A szolgáltatás 94 különböző országban több mint 3000 szerverből álló robusztus hálózattal rendelkezik, amely elég nagy ahhoz, hogy kiváló helyváltoztatást biztosítson. Nem számít, honnan csatlakozik, az ExpressVPN gyors, alacsony késleltetésű szerverrel rendelkezik, amelyet használhat. A kapcsolat megtalálása olyan egyszerű, mint elindítani a szoftvert, és rákattintani a be gombra, így ez egy csodálatos VPN-lehetőség a Fire TV Stick eszközök eléréséhez. Még egy beépített sebességteszt is található a gyors filmfolyamok tökéletesítéséhez.

Az ExpressVPN nem sántít az adatvédelem terén. Minden elküldött adat erős, 256 bites AES titkosításba kerül, és egy automatikus tiltókapcsoló és DNS-szivárgás elleni védelem védi a véletlen kiszivárgásoktól. A cég naplózási politikája is az egyik átfogóbb az üzletágban, amely a forgalomtól a DNS-kérésekig és még az IP-címekig mindenre kiterjed. Az ExpressVPN megkönnyíti a gyors és privát internet élvezetét, még az Amazon Fire TV-jéről is.

Olvassa el teljes ExpressVPN áttekintésünket.

Profik
 • Feloldja az amerikai Netflix, a BBC iPlayer, a Hulu és az Amazon Prime letiltását
 • 3000+ szupergyors szerver
 • Nem található DNS/IP szivárgás
 • Nincsenek naplók a személyes adatokhoz
 • Élő chat támogatás.
Hátrányok
 • Drága havi terv.
NAGY MINDENKINEK:3 hónap ingyenes, és 49%-ot takaríthat meg az éves előfizetés árán. 30 napos pénzvisszafizetési garanciát tartalmaz.

4. IPVanish

Látogassa meg az ipvanish.com webhelyet

Annak ellenére, hogy a legjobb VPN kiválasztása a Fire Stick számára zavaró folyamat, az IPVanish sokkal egyszerűbbé teszi a dolgokat. Az első számú funkció, amelyről a Fire TV-tulajdonosoknak tudniuk kell, hogy az IPVanish alkalmazás közvetlenül az eszközére telepíthető, nincs szükség oldalbetöltésre. A legtöbb más VPN arra készteti az Android-szoftvereket, hogy ugrásszerűen beinduljon, de az IPVanish segítségével egy percnél is gyorsabban el lehet indulni. Az alkalmazás emellett hihetetlenül könnyen használható és rendkívül könnyű. Alig fogod észrevenni, hogy működik, miközben egész nap és egész éjjel streamelsz filmeket és tévéműsorokat.

Az IPVanish hálózatból is nagyszerű teljesítményt kaphat. A vállalat több mint 1300 szervert üzemeltet több mint 60 országban, amelyek mindegyike gyors sebességet biztosít az egész világon. Az adatokat 256 bites titkosítás védi, és nulla naplózási szabályzat védi az összes forgalmat. Személyazonosságát még a DNS-szivárgás elleni védelem és az automatikus megszakító kapcsoló is lezárja, csak véletlenül megszakad. Akár laptopon szörföl, akár a Game of Thrones-t nézi a Fire TV-n, az IPVanish biztonságban tartja magát az interneten, miközben kiváló letöltési sebességet biztosít.

Olvassa el teljes IPVanish áttekintésünket.

EXKLUZÍV AKCIÓ:Az AddictiveTips olvasói hatalmas 60%-ot takaríthatnak meg az IPVanish éves előfizetésén, így a havi ár mindössze 4,87 USD/hó-ra csökken.

Jailbreak, Sideloading és Rooting the Firestick

A barkácsoló hardverközösségnek sok neve van az eszközök feloldására. A Jailbreak általában az iOS-eszközökre (iPhone, iPad) van fenntartva, míg a rootolás az Android alapú hardverekre vonatkozik, beleértve az Amazon Fire TV-t és a Fire TV Stick-et. Mindkét folyamat különböző módon hajtja végre ugyanazt a dolgot. Egy sor automatizált hardveres feltörésnek köszönhetően tetszőleges programot telepíthet eszközére, megszabadítva ezzel az alkalmazásboltok és az online piacterek korlátozásaitól.

Ha úgy telepít egy alkalmazást egy hardverre, hogy nem megy át a fő csatornákon (iTunes App Store, Google Play stb.), azt oldalbetöltésnek nevezzük. Sokszor nem tud oldalról letölteni egy alkalmazást anélkül, hogy először jailbreakelné vagy rootolta volna az eszközt. Szerencsére ez nem így van az Amazon Fire TV-tulajdonosok esetében. Függetlenül attól, hogy Fire TV-vel vagy Fire Stick-vel rendelkezik, gyorsan és egyszerűen oldalra töltheti az alkalmazásokat anélkül, hogy először az eszköz rootolásával kellene foglalkoznia.

Fontos megjegyezni, hogy nincs szoftveres módszer az Amazon Fire TV Stick jailbreakre. A Fire TV táblagépek és a Fire TV set-top boxok egy másik történet, de ha gyökér hozzáférést szeretne szerezni egy Fire Stick-hez, akkor egy bonyolult folyamaton kell keresztülmennie, fel kell törnie a burkolatot és a forrasztási pontokat a tényleges hardveren. . Ez egy rendetlen folyamat, amelyet az egész Fire TV közösség nem javasol, mivel súlyosan károsíthatja az eszközt. A jó hír az, hogy a Fire Sticks alkalmazásokat már a dobozból is letöltheti, így eleve nincs szükség root hozzáférésre.

Alkalmazások oldalbetöltése a Fire TV Sticken

Az Amazon Fire TV kódoló közösség számos módszert tett elérhetővé a tartalom Fire Stick-re való oldalbatöltéséhez. Némelyikhez ugyanazon a Wi-Fi-hálózaton lévő számítógépre van szükség, míg mások egyszerű alkalmazásletöltések, amelyek megnyitják a csatornát az apk-k eszközhöz való hozzáadásához. Néhány módszer egyszerűbb, mint mások, ezért ezeket az alábbi útmutatókban ismertetjük. Egyszerűen válassza ki azt, amelyik a legkönnyebben hangzik otthoni felépítéséhez, majd kezdődhet az oldalrarakás!

A Fire TV Stick előkészítése a Sideloadhoz

A Fire Sticks szinte készen áll az oldalra rakásra, amint kiveszed őket a csomagból. Miután az eszközt csatlakoztatta a TV-hez, át kell váltania az egyik alapértelmezett beállítást, hogy engedélyezze a külső forrásból történő telepítést. Ez egy biztonságos eljárás, amely csak egy másodpercet vesz igénybe. Ez is egy szükséges lépés az oldalbetöltés előtt.

 1. Nyissa meg a Fire TV Stick beállítási oldalát, amely a főmenü tetején található.
 2. Görgessen jobbra, és válassza az Eszköz lehetőséget
 3. Lépjen le a Fejlesztői beállításokhoz
 4. Kapcsolja be az Ismeretlen forrásból származó alkalmazásokat.
 5. Fogadja el a figyelmeztető üzenetet a külső alkalmazások telepítéséről.

Oldalsó betöltés a Fire TV-n – Downloader alkalmazás

Valószínűleg a legegyszerűbb módja annak, hogy a szoftvert a Fire Stick-re oldalra töltse, a Downloader alkalmazás használata. A módszer teljesen ingyenes, és nem igényel parancssori konfigurációt vagy számítógépes szoftvert. Manuálisan kell beírnia az URL-eket a felületre a Fire TV távirányítójával, de ettől eltekintve az egész folyamat nem lehet egyszerűbb.

 1. Nyissa meg az Amazon Appstore-t a Fire TV-n.
 2. Keressen rá Letöltő és telepítse a programot.
 3. A telepítés közben keresse meg a Fire Stick-hez hozzáadni kívánt fájl közvetlen URL-címét.
 4. Futtassa a Downloadert, és írja be az URL-t közvetlenül a mezőbe. A beépített böngészővel is navigálhat az interneten, de sokkal egyszerűbb a számítógép használatával elérni a hivatkozást.
 5. Töltse le a fájlt a Downloader segítségével. Ha elkészült, telepítheti a Fájlok menüpont kiválasztásával a felületen.
 6. Az oldalról betöltött alkalmazások megjelennek a Fire Stick főoldalán a többi szoftverrel együtt.

Oldalbetöltés a Fire TV-n – adbLink

Az adbLink egy harmadik féltől származó program Windows, Mac és Linux rendszerekhez, amely közvetlenül csatlakozik a Fire TV-hez Wi-Fi-n keresztül. Használata továbbra is rendkívül egyszerű, különösen azért, mert teljes számítógépes felülettel kell dolgozni, de kissé zavaróbb lehet, mint a fenti Downloader módszer. Az adbLink néhány kattintással megkönnyíti a szoftverek biztonsági mentését, sőt a Kodi oldalratöltését is, amelyek önmagukban is fantasztikus funkciók.

 1. A Fire TV Sticken lépjen a Beállítások> Névjegy - Hálózat elemre, és írja le az eszköz IP-címét.
 2. Számítógépén keresse fel a adbLink webhelyet, és töltse le a programot az operációs rendszeréhez.
 3. Futtassa és telepítse az adbLink alkalmazást.
 4. Az adbLinkben kattintson az új elemre az eszközök mező mellett, és adja hozzá a Fire TV Sticket.
 5. A következő ablakban írjon be egy egyedi leírást és a Fire TV Stick IP-címét.
 6. Töltse le számítógépén a Fire Stick-hez hozzáadni kívánt apk fájlokat.
 7. Az adbLinkben kattintson az APK telepítése gombra.
 8. Keresse meg a letöltött fájlt, és kattintson az OK gombra
 9. Az adbLink automatikusan telepíti az alkalmazást a Fire TV eszközére.

Ossza meg Amazon Fire TV Jailbreak- és oldalbetöltési módszereit

Úgy tűnik, minden második héten megjelenik az interneten egy új módszer az Amazon Fire TV-k gyökerezésére. Fentebb bemutattunk néhány kedvenc módszerünket, de még számos módszer létezik a Fire Stick jailbreakre. Van olyan oldalbetöltő szoftver, amelyet szívesen használ? Tájékoztassa a világot, ha megjegyzést ír alább!

Hogyan kaphat INGYENES VPN-t 30 napig

Ha rövid időre VPN-re van szüksége, például utazás közben, ingyenesen beszerezheti legjobb VPN-ünket.A NordVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.Fizetnie kell az előfizetésért, ez tény, de megengediteljes hozzáférést kap 30 napig, majd lemondja a teljes visszatérítést. Kérdések nélküli lemondási szabályzatuk megfelel a nevének.

Hogyan lehet letiltani a YouTube-ot a Google Chrome-ban Előző Cikk

Hogyan lehet letiltani a YouTube-ot a Google Chrome-ban

Hogyan lehet a hátteret átlátszóvá tenni a Paintben (Windows 10) Bővebben

Hogyan lehet a hátteret átlátszóvá tenni a Paintben (Windows 10)