A Chrome zászlók alaphelyzetbe állítása

A Chrome kísérleti funkciókkal rendelkezik, amelyek alapértelmezés szerint általában ki vannak kapcsolva. Ritka esetekben előfordulhat, hogy egy kísérleti funkció engedélyezve van, de ez általában akkor történik meg, ha a funkció meglehetősen stabil. Ezeket a kísérleti funkciókat a felhasználó engedélyezheti, és ez a Chrome Flags oldalon történik. Jó néhány dolgot megváltoztathat, és ugyanolyan egyszerű a zászló visszaállítása az alapértelmezett értékre. Így állíthatja vissza a Chrome-jelzőket az alapértelmezett értékekre.

Állítsa vissza a Chrome-jelzőket

A Chrome-jelzőket egyenként vagy egyszerre is visszaállíthatja. Megmutatjuk, hogyan kell mindkettőt megtenni.

Nyissa meg a Chrome-ot, és illessze be a következőket az URL-sávba, hogy a Flags oldalra lépjen.|_+_|

Ha egyenként szeretné visszaállítani a Chrome-jelzőket, tudnia kell, hogy melyiket módosította. Görgessen végig a zászlók listáján, és minden balra kék ponttal rendelkező zászló módosult. Nyissa meg a mellette lévő legördülő listát, és válassza az Alapértelmezett lehetőséget az alapértelmezett állapot visszaállításához. A módosítás után újra kell indítania a Chrome-ot.

Ha egy mozdulattal vissza szeretné állítani az összes Chrome-jelzőt, látogasson el a Chrome Flags oldalára, ahol a legfelül, a keresősáv mellett megjelenik az „Összes visszaállítása alapértelmezettre” gomb. Kattintson rá, és visszaállítja az összes zászlót az alapértelmezett állapotba. Ismét újra kell indítania a Chrome-ot.

A Chrome-jelzők a teljes böngészőre vonatkoznak, azaz nem profilspecifikusak, és nincs mód arra, hogy a módosítást csak egy profilra korlátozzák. A jelzők állapota azonban nincs szinkronizálva az eszközök között, így ha engedélyezve van a Chrome szinkronizálása, és a Chrome-ot különböző rendszereken használja, ahol módosította a jelzőket, akkor minden egyes eszközön külön kell visszaállítania őket.

Bár a jelzők nem annyira instabilak, hogy összeomolják vagy használhatatlanná tegyék a Chrome-ot, ha olyan helyzetbe kerül, hogy a jelző állapotának módosítása után már nem tudja megnyitni a Chrome-ot, eltávolíthatja és újratelepítheti. Króm. A Chrome új telepítésének minden jelzője az alapértelmezett állapotra lesz állítva.

A Chrome ugyanazokkal a zászlókkal rendelkezik mind a Windows, mind a Mac verziókhoz, és az alapértelmezett állapotok visszaállításának folyamata ugyanaz. A zászlók nem ugyanazok, mint a kapcsolók, ezért győződjön meg arról, hogy a letiltani kívánt funkciót egy zászlón keresztül engedélyezte, nem pedig egy kapcsolón keresztül.

Napi tippeket kaphat a postaládájában Hírlevél Csatlakozás 35 000+ más olvasók
Indítóprogramok egyszerű kezelése, egyszerű módszer a rendszer teljesítményének növelésére Előző Cikk

Indítóprogramok egyszerű kezelése, egyszerű módszer a rendszer teljesítményének növelésére

A DirecTV 771, 40 hiba kijavítása Bővebben

A DirecTV 771, 40 hiba kijavítása