Hogyan nézhetem meg az Agents Of Shield 5. évadját online (Kodi Streamek mellékelve)

A Marvel leghosszabb ideig futó tévéműsora, az Agents of Shield jelenleg az ötödik évadát vetíti. Bár a sorozatnak voltak hullámvölgyei az évek során, úgy tűnt, hogy a 4. évad új lépést tett a virtuális valóság világában, ami magával ragadta a show-t, és visszaszorította a kötelező megtekintés területére.

Az ötödik évad folytatja ezt a trendet, egy sci-fi csavarral a régi rendszeren, amelyben Daisy és a csapat az űrbe küldtek egy új kalandsorozatra. A műsor eléri a 100-atthepizód, ami nagy eredmény, és egy különleges epizóddal ünnepeljük majd.Ha szeretne visszatérni ebbe a műsorba, és élvezni az új évad friss arculatát, akkor olvassa el az utasításokat hogyan nézhetem meg az Agents of Shield 5. évadját online.

Szerezze meg az 1. besorolt ​​VPN-t 60% KEDVEZMÉNY 2 éves tervre

Hogyan nézhetjük meg az Agent Of Shieldet az ABC Go-n vagy a Hulu-n

Ha az Egyesült Államokban kábeles csomagon keresztül nézi a televíziót, akkor könnyedén ráhangolódhat az ABC-re, hogy megtekinthesse az Agents of Shield legújabb epizódjait, amikor adásba kerülnek. És használhatja az ABC webhelyét is – mindaddig, amíg hozzáfér az ABC-hez kábelen, igazolhatja fiókját az ABC Go-n, és streamelheti az epizódokat a számítógépén.

Ha azonban nem rendelkezik amerikai kábel-előfizetéssel, és online szeretné nézni a műsort, ez egy kicsit bonyolultabb lehet. Az online megtekintés egyik népszerű módja a Hulu előfizetésen alapuló videó streaming szolgáltatás, amely a műsor összes epizódját nagyfelbontású formátumban tartalmazza, és nagyon felhasználóbarát.

A Huluval azonban van egy probléma: csak az Egyesült Államokban érhető el, Japánban pedig nagyon korlátozottan. Ha az Egyesült Államokon kívül él, nem tud majd Hulu-fiókot regisztrálni, és nem használhatja a webhelyet epizódok streamelésére.

Szerencsére van mód a Hulu használatára az Egyesült Államokon kívül. Csak VPN-re van szüksége.

Hogyan használjunk VPN-t a Hulu nézéséhez

Írtunk egy teljes útmutatót a Hulu használatáról az Egyesült Államokon kívülről, de a lényeg a következő: a VPN segítségével úgy tűnhet a webhelyek számára, mintha a világ más részéről érné el őket. A VPN úgy működik, hogy titkosítja az eszköz által kiküldött adatokat, majd elküldi ezeket a titkosított adatokat egy másik szerverre. A szerveren az adatok visszafejtésre kerülnek, és az eredeti helyükre kerülnek. Telepít egy VPN-szoftvert a számítógépére vagy telefonjára, majd ezzel a szoftverrel csatlakozik egy másik szerverhez – jelen esetben valahol az Egyesült Államokban.

Most, amikor meglátogatja a Hulu webhelyet, akkor az Egyesült Államokon belüli tartózkodási helyként fog megjelenni, még akkor is, ha valójában máshol tartózkodik. Így Hulu-fiókot regisztrálhat, és filmeket vagy epizódokat nézhet – beleértve az Agents of Shield 5. évadját is – a világ bármely pontjáról.

Az alábbiakban felsorolunk néhány kedvenc VPN-ünket, amelyekről megerősítették, hogy együttműködnek a Huluval:

1. ExpressVPN

Vitathatatlanul a legnagyobb és legelismertebb név a VPN-ek játékában ExpressVPN . Szupergyors kapcsolatokkal rendelkezik, amelyek ideálisak a nagyfelbontású videók streameléséhez, és jól működik a Huluval. Ha a világ más részeiről szeretne tartalmat elérni, ez nem jelent problémát a nagy szerverhálózatnak köszönhetően, amely 94 különböző ország 145 városában kínál szervereket.

Ha sokféle platformon szeretné használni a VPN-t, ez nem probléma. A szoftvert mindenféle Windows-eszközre telepítheti, valamint Mac OS, Linux és Android eszközökre. A kényelem mellett a biztonság is kiváló, erős 256 bites AES titkosítással és naplózási szabályzattal.

Profik
 • Működik az amerikai Netflix, iPlayer, Hulu és más szolgáltatásokkal
 • Az általunk tesztelt leggyorsabb szerverek
 • OpenVPN, IPSec és IKEv2 titkosítás
 • Nem vezet naplót a személyes adatokról
 • Élő chat támogatás.
Hátrányok
 • Kicsit drágább, mint néhány más lehetőség.
OLVASÓ AKCIÓ : 3 hónapot ingyen kap az ExpressVPN éves előfizetésében, és 49%-ot takarít meg az ExpressVPN felkeresésében

2. IPVanish

Ha egy roppant gyors VPN-t szeretne, amely szintén könnyen használható, próbálkozzon IPVanish . Gyors kapcsolataikról ismertek, és több mint 850 szerverből álló hálózatuk van 60 különböző országban, beleértve az Egyesült Államokat is.

A kapcsolatok jól működnek a Hulu-val, és az erős biztonsági funkciók szép bónuszt jelentenek. A szoftvert telepítheti Windows, Mac, iOS és Android rendszerre.
Exkluzív ajánlatunk van az IPVanish-re szolgáltatások Addictive Tips olvasói számára: 60% kedvezményt kap az éves csomagból , csökkenti az árat mindössze 4,87 dollár havonta . Hét napos pénz-visszafizetési garancia is van, így magabiztosan vásárolhat.

Látogassa meg az IPVanish oldalt

3. NordVPN

Ha olyan VPN-t szeretne, amely a lehető legjobban védi magánéletét, és lehetővé teszi a Hulu használatát az Egyesült Államokon kívül, akkor NordVPN nagyszerű választás. Az erős titkosítással és a naplózás tilalmával ez a szolgáltató biztonságban tartja magát, miközben lehetővé teszi az internet szabad felfedezését. A 60 országban működő 1070 szerverből álló nagy hálózat azt jelenti, hogy szinte bárhonnan hozzáférhet a tartalomhoz.

A NordVPN szolgáltatás probléma nélkül működik a Hulu-n, és van egy praktikus SmartPlay funkció is, amely segít hozzáférni minden olyan webhelyhez, amely általában nem engedélyezi a VPN-hozzáférést. Az egyetlen hátránya, hogy nem minden szerverkapcsolat szupergyors, de néhány kattintással elég gyorsat találhat a videó megtekintéséhez.

Profik
 • KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: 2 éves csomag (70% kedvezmény - link lent)
 • A GooglePlay felhasználói értékelése: 4,3/5,0
 • A torrentezés/P2P kifejezetten engedélyezett
 • Kettős adatvédelem
 • Kiváló ügyfélszolgálat chaten keresztül.
Hátrányok
 • Néha lassú a visszatérítések feldolgozása (de mindig így van).
Hatalmas, 66%-os kedvezményt kap a NordVPN kétéves különleges ajánlatára , mindössze havi 3,99 USD összköltséggel , 30 napos pénz-visszafizetési garanciával. Látogassa meg a NordVPN webhelyet

Hogyan nézhetjük meg az Agent of Shield-et a Kodi-n

De mi van, ha nincs Hulu-fiókja, és nem engedheti meg magának az előfizetést? Ebben az esetben van egy alternatív mód az Agents of Shield 5. évadának ingyenes online megtekintésére.

A Kodi médiaközpont-szoftverhez bővítményeket használhat mindenféle tartalom streamelésére. A Kodi egy ingyenes, nyílt forráskódú program, amelyet telepíthet Windows-, Mac-, iOS-, Android- vagy Linux-eszközére, és a média rendszerezésére és megtekintésére használhatja. De a szoftver még jobb lesz, ha olyan kiegészítőket telepít, amelyek további funkciókat, például az internetről való streamelést biztosítanak.

Az alábbiakban bemutatunk két Kodi-bővítményt, amelyek segítségével ingyenesen nézheti az Agent of Shield online játékát. Tudnia kell azonban, hogy ezek a kiegészítők lehetővé teszik a szerzői joggal védett tartalmak elérését, ezért egyes országokban illegálisak lehetnek. Ha ezeket a bővítményeket szeretné használni, akkor mindenképpen VPN-t kell beszereznie, mivel kockázatos lehet a szerzői joggal védett tartalmat nem biztonságos internetkapcsolaton keresztül streamelni.

A Kodi-felhasználók számára az általunk javasolt VPN az IPVanish a gyors kapcsolata és az egyszerű használat miatt. Miután telepítette a VPN-t, és készen áll a használatra Kodi-eszközén, telepítheti ezeket a kiegészítőket, és elkezdheti online nézni az olyan műsorokat, mint az Agents of Shield.

Szövetség

Az egyik legnépszerűbb kiegészítő a filmek és TV-műsorok Kodi-n keresztüli streameléséhez a Covenant. Ez a kiegészítő hatalmas tartalomkönyvtárat tartalmaz, amelyekhez hozzáférhet, beleértve az Agents of Shield legújabb 5. évadának összes epizódját. Ennek a kiegészítőnek az a nagy előnye, hogy az új tartalom hihetetlenül gyorsan adható hozzá, így gyakran előfordul, hogy az epizód TV-n történő adása után perceken belül elérhető lesz egy új epizód, amelyet streamelhetsz. Olvassa el a kiegészítő telepítésére és használatára vonatkozó utasításokat:

A Covenant kiegészítő telepítése a Kodi számára

 1. Kezdje a Kodival kezdőképernyő
 2. Keresse a fogaskerék alakút beállítások ikonra, és kattintson rá
 3. Most menjen ide Fájl kezelő
 4. Kattintson ide Forrás hozzáadása
 5. Kattintson a szövegdobozra
 6. Írja be pontosan ezt az URL-t: https://archive.org/download/repository.xvbmc
 7. Adj nevet a forrásnak, pl xvbmc
 8. Kattintson rendben
 9. Vissza a kezdőképernyő
 10. Kattintson Kiegészítők
 11. Kattintson az ikonra, amely úgy néz ki, mint egy nyitott doboz
 12. Kattintson Telepítés zip fájlból
 13. Kattintson xvmbc , majd tovább xvbmc-4.2.0.zip
 14. Várjonegy másodperc, és a forrás telepítése után értesítés jelenik meg
 15. Kattintson Telepítés a tárolóból
 16. Kattintson XvBMC (Bővítmények) tároló
 17. Kattintson Videó kiegészítők
 18. Görgessen le a lehetőséghez Szövetség és kattintson rá
 19. Ekkor megjelenik egy képernyő a kiegészítővel kapcsolatos információkkal. Kattintson Telepítés alul található menüből
 20. Várjonismét egy másodpercet, és a kiegészítő telepítése után újabb értesítést kap

A Covenant-kiegészítő használata Kodi számára

Miután telepítette a Covenant kiegészítőt, azonnal elkezdheti használni az epizódok streamelésére. Itt van, hogyan:

 1. Kezdje a Kodival kezdőlap
 2. Menj Kiegészítők
 3. Menj Videó kiegészítők
 4. Menj Szövetség
 5. Menj Keresés
 6. Most válassza ki TV műsorok
 7. típus pajzs ügynökei a beviteli mezőbe, majd nyomja meg az enter billentyűt
 8. Megjelenik az eredmények listája. Görgessen ide A Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. és kattintson rá
 9. Kattintson 5. évad
 10. Kattintson a címrebármelyik epizódról a streamek listájának megtekintéséhez Kattintson egy adatfolyamraés elkezdődik a videó

Elízium

Egy másik kiegészítő, amellyel tévéműsorokat és filmeket streamelhet, az Elysium. Ez valamivel kisebb tartalomválasztékkal rendelkezik, de jól megfelel az Agents of Shield rajongóknak. Rengeteg sci-fit, akciót és műfaji drámát találsz itt, valamint egy egész Marvel-filmet, ami biztosan tetszeni fog.

Az Elysium kiegészítő telepítése a Kodi számára

 1. Kezdje a Kodival kezdőképernyő
 2. Keresse meg a beállítások fogaskeréknek tűnő ikonra, és kattintson rá
 3. Menj Fájl kezelő
 4. Kattintson Forrás hozzáadása
 5. Kattints oda, ahol az áll
 6. Írja be ezt az URL-t, ügyelve arra, hogy pontosan megfeleljen (beleértve a https://-t is): https://noobsandnerds.com/portal/
 7. Adj nevet a forrásnak. hívjuk noobsandnerds
 8. Kattintson rendben
 9. Vissza a tiédhez kezdőképernyő
 10. Kattintson Kiegészítők
 11. Kattintson az ikonra, amely úgy néz ki, mint egy nyitott doboz
 12. Kattintson Telepítés zip fájlból
 13. Kattintson noobsandnerds , majd tovább noobsandnerds Repo (2.3.0).zip
 14. VárjonEgy pillanat. A telepítés befejezése után egy értesítés jelenik meg
 15. Kattintson Telepítés a tárolóból
 16. Kattintson noobsandnerds Repository
 17. Kattintson Videó kiegészítők
 18. megtalálja Elízium és kattintson rá
 19. Megjelenik egy képernyő, amely leírja a bővítményt. Az alsó menüben kattintson a gombra Telepítés
 20. Várjonmegint egy pillanat. Egy másik értesítést fog látni, amely jelzi, hogy a bővítmény telepítve van

Az Elysium kiegészítő használata Kodi számára

Ha a kiegészítő telepítve van, a következőképpen nézheti meg az Agents of Shield 5. évadját:

 1. Kezdje a Kodival kezdőlap
 2. Menj Kiegészítők
 3. Menj Videó kiegészítők
 4. Kattintson Elízium
 5. Menj Keresés , majd a TV műsorok
 6. típus pajzs ügynökei be a szövegmezőbe, és nyomja meg az enter billentyűt
 7. Megjelenik az eredmények listája. megtalálja A Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D és kattintson rá
 8. Most kattintson rá 5. évad
 9. Kattintson a címreegy epizódról az elérhető streamek listájának megtekintéséhez Kattintson egy adatfolyamraés elindul a videó lejátszása

Következtetés

A szuperhős-műsorok rajongói már biztosan ismerik az Agents of Shield-et. De ha lemaradtál az új epizódok megtekintéséről, itt az alkalom, hogy újra ráhangolódj. A 4. évad volt a kritikusok eddigi legnagyobb elismerése, és az 5. évad is követni fogja a példáját eredeti és izgalmas cselekménycsavarjával.

Fájdalom lehet az Agent of Shieldet nézni, hacsak nincs kábel-előfizetése. Az Egyesült Államokban a Hulu szolgáltatást használhatja epizódok streamelésére, ami nagyon kényelmes. A Hulu azonban nem érhető el a nemzetközi felhasználók számára, hacsak nem VPN-t használ a webhely eléréséhez.

Alternatív megoldásként, ha nincs Hulu-fiókja, akkor a Kodi kiegészítőivel ingyen nézheti a műsort online. Megmutattunk két kiegészítőt, amelyek a kedvenceink ennek a műsornak a streameléséhez.

Hogyan nézel online tévéműsorokat? Használja a fenti módszerek valamelyikét, vagy van más módszer, amelyet előnyben részesít? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben.

Indítóprogramok egyszerű kezelése, egyszerű módszer a rendszer teljesítményének növelésére Előző Cikk

Indítóprogramok egyszerű kezelése, egyszerű módszer a rendszer teljesítményének növelésére

A DirecTV 771, 40 hiba kijavítása Bővebben

A DirecTV 771, 40 hiba kijavítása