Hogyan nézd meg a Mad Max: Fury Roadot a Netflixen bárhonnan

Ha a Mad Max filmekről van szó, a Fury Road minden bizonnyal az egyik legsikeresebb a listán. Szerencsére élvezheti a Fury Roadot online a Netflixen, szóval nézzük meg, hogyan élvezheti.

A Mad Max: Fury Road 2015-ben jelent meg, és szerepel benne Nicholas Hoult, Rosie Huntington-Whiteley, Riley Keough, Zoe Kravitz, Hugh Keays-Byrne, és természetesen a főszereplők – Charlize Thron és Tom Hardy.A Fury Road hosszú utat járt be a mozikig, az előgyártás már 1997-ben elkezdődött. Még 2001-ben és 2003-ban akarták elkezdeni a forgatást, de a tervek 9/11 és az iraki háború miatt elmaradtak. Aztán George Miller úgy döntött, hogy visszatér a projekthez, miután a Happy Feet című animációs vígjátéka elkészült. A forgatás végül 2012 decemberében ért véget, de még így is három évbe telt, mire a film a mozikba került.

Megérte a várakozás, hiszen a film remek visszajelzéseket kapott. A 150 és 185 millió dollár közé becsült költségvetéssel a Fury Road több mint 375 millió dollárt hozott a Box office-ban. Tíz jelölést is kapott az év Oscar-díján, köztük a legjobb film kategóriában. Végül hat díjat sikerült elnyernie, de a főbb kategóriákban egyet sem.

A Mad Max: Fury Road elérhető a Netflixen?

Szerencsére mindenki számára, aki meg akarja nézni a legújabb Mad Max filmet, a film fent van a Netflixen. Sajnos, mint a legtöbb film, a film sem érhető el mindenhol a világon.

Szerezze meg az 1. besorolt ​​VPN-t 60% KEDVEZMÉNY 2 éves tervre

A Netflix közel 200 országban érhető el, és minden országban más-más könyvtárral rendelkezik. A licencszerződések miatt a könyvtárak eltérőek, és előfordulhat, hogy nem tudja helyben élvezni. Ez rendkívül bosszantó tud lenni, mivel mindenki nagyjából ugyanazt az előfizetési árat fizeti, de amikor olyan címet keresel, amelyet valóban meg akarsz nézni, azt találod, hogy nincs ott. Sajnos a probléma könnyen megoldható VPN formájában, de ebben egy kicsit elmerülünk.

Sikerült megtalálnunk a Mad Max: Fury Roadot a Netflixen az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Romániában és néhány más országban.

A Mad Max: Fury Road elérhető a Netflixen az Egyesült Államokban?

Sajnos a Furry Road nem elérhető az Egyesült Államokban. A film jelenleg nem streamelhető itt.

A Mad Max: Fury Road elérhető a Netflixen Kanadában?

A film a Netflix Canada-on sem érhető el. A film egyelőre hiányzik innen, de lehet, hogy egy-egy ponton elérhető lesz.

Mi van, ha a Mad Max: Fury Road nem elérhető számomra a Netflixen?

Az, hogy egy film nem érhető el a Netflixen a saját országában, nem jelenti azt, hogy nem nézheti meg. Valójában csak egy Netflix-előfizetésre és egy VPN-re lesz szüksége.

A VPN-ek szuper jó eszközök, amelyek az Ön által választott szerveren keresztül irányíthatják az internetkapcsolatot. A mi esetünkben, ha például az Egyesült Államokban tartózkodik, akkor az Egyesült Királyságban szeretne szervert találni. Ily módon a Netflix azt hiszi, hogy például Londonban tartózkodik, és lehetővé teszi, hogy megnézze a Mad Max: Fury Road című filmet.

A következőket kell tennie:

  • Először is elő kell fizetnie a NordVPN-re. Kapsz 3 hónapot ingyen, és közel 70% KEDVEZMÉNYT a 2 éves előfizetésből , tehát ragadd meg az ajánlatot, amíg tart!
    Ezután rendeznie kell az alkalmazást, és be kell jelentkeznie egy fiókba.
  • Keressen egy szervert az Egyesült Királyságban vagy Ausztráliában, és csatlakozzon hozzá.
  • A kapcsolat létrejötte után újra kell töltenie a Netflixet a böngészőjében, vagy újra kell indítania az alkalmazást eszközén. Most úgy tűnik, hogy ezen az új helyen tartózkodik, és megnézheti a Mad Max: Fury Road című filmet.

Tessék, itt van! Ez tényleg nem olyan bonyolult.

A Netflix nem fogja tudni, hogy VPN-t használok?

Évekkel ezelőtt a Netflix rájött, hogy az emberek VPN-eket használnak olyan tartalmak elérésére, amelyeket technikailag nem kellett volna megnézniük. A licencszerződéseknek való megfelelés érdekében úgy döntöttek, hogy letiltják a VPN-eket.

Ezt úgy teszik, hogy kitalálják, mely IP-címeket használják a leggyakrabban, és melyek a VPN-ektől. Szerencsére a feketelistára kerülő VPN-ek általában ingyenesek.

Nem voltak problémáink a NordVPN-nel, de ez nem jelenti azt, hogy ez nem történhet meg egyik vagy másik ponton. Ha ez megtörténik Önnel, kezdje a szerverváltással. Egy másik lehetőség, ha felveszi a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, elmagyarázza a helyzetet, és megkéri, hogy elvezessék egy biztonságosan használható szerverhez. A NordVPN ügyfélszolgálat a hét minden napján, 24 órában elérhető, így a világ bármely pontjáról kapcsolatba léphet velük.

Nem használhatok helyette ingyenes VPN-t?

A NordVPN egy prémium eszköz, ezért fizetnie kell az előfizetésért. Tudjuk, hogy ez nem ideális, hiszen mindannyian hozzászoktunk az ingyenes online eszközök használatához, de ez a legjobb út.

Az ingyenes VPN-ek több okból is problémásak. Az egyik fő probléma az, hogy a biztonsági kutatók gyakran fedeztek fel rosszindulatú programokat VPN-ként az alkalmazásboltokban. Miután ezeket az alkalmazásokat telepítették, az eszközöket megfertőzték, és az áldozatok összes adatát felvették. Ez pénzügyi csaláshoz, személyazonosság-lopáshoz, zsaroláshoz, a munkáltatók adatszivárgásához és így tovább vezethet.

A szerkesztő megjegyzése : A NordVPN az első számú választásunk a Netflix feloldásához. Iratkozzon fel a NordVPN 2 éves tervére havi 3,49 dollárért, valamint 3 hónapig INGYENESEN. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia minden csomaghoz tartozik, így bármikor lemondhatja, és visszakaphatja a pénzét.

Egy másik szempont, amelyet figyelembe kell venni, az a tény, hogy az ingyenes VPN-ek, amelyek használata valóban biztonságos, kevés szerverrel, de sok-sok felhasználóval rendelkezik. E két szempont keverése lassú internetkapcsolatot eredményez, amely nem lesz elég jó a Mad Max: Fury Road streameléséhez. A probléma tetején az ingyenes VPN-ek az elsők, amelyek feketelistára kerülnek a Netflix által.

Meg kell említenünk a peer-to-peer útválasztást használó VPN-eket is, amelyek gyorsabbak és valamivel sikeresebbek a Netflixnél, de nem kívánatosak. Ha engedélyezi ezeknek az alkalmazásoknak, hogy számítógépe erőforrásait használva kiszolgálóként működjenek más felhasználók számára, akkor megnyit egy kaput, amely lehetővé teszi, hogy az alkalmazás a háttérben működjön akkor is, ha Ön nem használja az alkalmazást. Ráadásul az eszközök nem használnak titkosítást, így minden adata megnyílik bárki számára, és naplót is vezet az internetes forgalomról.

Végső gondolatok

Lehet, hogy a teljes online szabadság megszerzése érdekében fizet VPN-ért nem szerepel a tennivalók listáján, de így juthat hozzá a Mad Max: Fury Roadhoz és sok más hasonló címhez, tartózkodási helyétől függetlenül.

Hogyan kaphat INGYENES VPN-t 30 napig

Ha rövid időre VPN-re van szüksége, például utazás közben, ingyenesen beszerezheti legjobb VPN-ünket.A NordVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.Fizetnie kell az előfizetésért, ez tény, de megengediteljes hozzáférést kap 30 napig, majd lemondja a teljes visszatérítést. Kérdések nélküli lemondási szabályzatuk megfelel a nevének.

Indítóprogramok egyszerű kezelése, egyszerű módszer a rendszer teljesítményének növelésére Előző Cikk

Indítóprogramok egyszerű kezelése, egyszerű módszer a rendszer teljesítményének növelésére

A DirecTV 771, 40 hiba kijavítása Bővebben

A DirecTV 771, 40 hiba kijavítása