Kodi Genesis Reborn kiegészítő: Telepítés és használat

Genesis Reborn egyike a sok népszerű streaming Kodi alkalmazásnak, amely filmek és tévéműsorok streamelésére összpontosít. Nevezetesen Ultra High Definition streaminget kínál a támogatott tartalmakhoz, ami a legújabb 4K monitorokkal és kijelzőkkel biztosan tetszeni fog.

Nevének Reborn része azokból az alkalmazásokból ered, amelyeken alapul, köztük a Genesis és az Exodus. Noha ezek rendkívül népszerű Kodi-kiegészítők, amelyek ugyanazt a célt szolgálják, a Genesis Reborn sokkal jobb megoldásnak igyekszik lenni, mint elődei. Igényeitől függően lehet, hogy ez csak sikerül!Ezt a kiegészítőt a Jesus Box Media csapata fejlesztette ki, akik a Flixnet kiegészítőért is felelősek (egy hasonló célú, de erősebben filmekre fókuszáló alkalmazás). A Genesis Reborn lehetővé teszi, hogy mindenféle filmet és tévéműsort nézzen, de nem segít elkerülni a szerzői jogi figyelmeztetéseket és a nyomon követést, amelyek a streaminggel járhatnak.

Bár mi, az Addictive Tips-nél soha nem nézzük el a szerzői jog által védett anyagok streamelését, kiállunk olvasóink magánéletéért. Mielőtt a Genesis Reborn telepítéséről beszélnénk, megmutatjuk, hogyan segíthet a VPN segítségével elkerülni a problémákat, ha véletlenül illegális tartalomra bukkan a Kodi számos harmadik féltől származó kiegészítőjének használatakor.

Szerezze meg az 1. besorolt ​​VPN-t 60% KEDVEZMÉNY 2 éves tervre

Letöltés előtt: Szerezzen be egy jó VPN-t

A VPN vagy virtuális magánhálózat elengedhetetlen eszköz az online adatvédelem megőrzéséhez. A kiberbűnözőkről, a kormányzati felügyeletről és a hálózatsemlegességről szóló hírek miatt az emberek további lépéseket tesznek annak érdekében, hogy biztonságban legyenek a kíváncsiskodó szemekkel szemben.

Ha a biztonságosabb böngészési gyakorlatokkal együtt használja, sokkal könnyebben megnyugodhat, ha tudja, hogy online tevékenységei szinte követhetetlenek a titkosítási rétegeknek és a proxyszerverek globális hálózatán keresztül történő útválasztásnak köszönhetően. Akár szeretné elkerülni a túlzott kormányzati/internet-szolgáltatók általi ellenőrzést, akár csak a földrajzilag zárolt tartalmat szeretné megkerülni, a VPN megteszi a trükköt.

Ki a legjobb?

A legjobb VPN-szolgáltatók nem naplózzák metaadatait vagy tevékenységeit, átfogó ügyfélszolgálatot kínálnak, különféle fizetési módokat tesznek lehetővé, beleértve a Bitcoint, és biztonságos titkosítást biztosítanak a sebesség feláldozása nélkül. Számos lehetőség van a piacon (beleértve a rengeteg ingyenes VPN-t, amelyek összegyűjtik az Ön adatait, és nyereséggel értékesítik azokat), de az IPVanish-t ajánljuk .

Bár egy kis havi előfizetési díjat kell fizetnie, a kapott szolgáltatás felbecsülhetetlen. Adatait és tevékenységeit 256 bites AES-titkosítás, DNS-szivárgás elleni védelem és szigorú, forgalommentes naplózási szabályzat biztosítja. Imádni fogja a gyors hálózati sebességet és a széles körű hozzáférést több mint 850 szerverhez a világ 60 országában. Ezenkívül az IPVanish a következőket kínálja:

  • Gyors és egyszerűen használható szoftver gyakorlatilag bármilyen eszközhöz, beleértve a táblagépeket, számítógépeket, okostelefonokat és még Chromebookokat is.
  • Ügyfélszolgálat, amely a hét minden napján, 24 órában elérhető, ha bármi baj történne.
  • Korlátlan sávszélesség, nulla sebességkorlátozás és nincs forgalomkorlátozás.

És ami a legfontosabb, az összes eddig tesztelt Kodi-kiegészítővel, builddel és adattárral működnek.

Az IPvanish 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, ami azt jelenti, hogy egy hét áll rendelkezésére, hogy kockázatmentesen tesztelje. Kérjük, vegye figyelembe, hogy Az Addictive Tips olvasói hatalmas 60%-ot takaríthatnak meg az IPVanish éves tervén , így a havi ára mindössze 4,87 USD/hó.

Ismeretlen forrásból történő telepítés engedélyezése

Mivel ez a tároló nem hivatalos forrásból származik, győződjön meg arról, hogy ez az opció engedélyezve van a Kodiban. Ellenkező esetben az útmutató többi része nem fog működni!

A Beállításokban válassza a Rendszerbeállítások lehetőséget.

Most válassza a Kiegészítők lehetőséget, és győződjön meg arról, hogy az Ismeretlen források engedélyezve van.

Genesis Reborn: Telepítési útmutató lépésről lépésre

A Genesis Reborn telepítése előtt telepítenünk kell azt a tárolót, amelyben tároljuk. Ez a tároló (vagy repo) a Jesus Box Repo. Ahogy sejtheti, ez tartalmazza a Jesus Box összes Kodi-bővítményét, ezért szüksége lesz rá, hogy hozzáférjen a Genesis Reborn használatához.

Az AddictiveTips nem nézi el, és nem bátorítja a szerzői jogi korlátozások megsértését. Kérjük, vegye figyelembe a törvényt, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt szerzői joggal védett anyagot tölt le engedély nélkül.

Menj előre, és nyissa meg a Kodi-t. Ha megtette, kattintson a fogaskerék ikonra a bal felső sarokban a Rendszerbeállítások megnyitásához.

A Rendszerbeállításokban válassza a Fájlkezelő lehetőséget.

Most, hogy a Fájlkezelőben van, kattintson duplán a Forrás hozzáadása elemre.

Kattintson a szöveges felugró ablak megjelenítéséhez. Ezután illessze be https://jesusboxrepo.xyz/repo/ be a mezőbe, és nyomja meg az OK gombot.

Adjon nevet ennek a médiaforrásnak. Jézus Box-szal mentünk, de választhatsz mást is, ha tetszik. A név nem számít, csak tájékoztató jellegű.

Miután hozzáadta a Jesus Box forrást, térjen vissza a főmenübe, és kattintson a Kiegészítők elemre. A Kiegészítők területen kattintson a Saját bővítmények elemre.

Most, hogy a Saját bővítmények mappában van, kattintson az ablak tetején található ... ikonra. Ezzel megjelenik a ténylegesen szükséges menü, amely furcsa módon nem érhető el a főmenüből.

Most kattintson a Telepítés zip fájlból lehetőségre.

Most görgessen le az oktatóanyagban korábban létrehozott Jesus Box médiaforráshoz, és kattintson rá. Itt kapjuk meg a zip fájlt a Jesus Box repo telepítéséhez.

Kattintson a lerakat zip fájljára az alábbi képen látható módon a lerakat telepítéséhez. Mielőtt folytatná, várja meg, amíg a lerakat befejezi a telepítést. Nem szabad túl sokáig tartania.

Menjen vissza, és kattintson a Telepítés a tárolóból elemre. Most, hogy a tároló telepítve van, már majdnem készen áll a Genesis Reborn kiegészítő beszerzésére!

Kattintson a Jesus Box Repository elemre. Itt találja meg a Genesis Rebornt.

Kattintson a Videóbővítmények elemre.

Válassza a Genesis Reborn lehetőséget. Ha szeretné, néhány további kiegészítőt is megragadhat. A Genesis Reborn azonban minden, amire valóban szüksége van ennek az oktatóanyagnak a kedvéért.

Kattintson a Telepítés gombra a bővítmény telepítéséhez.

A telepítés után térjen vissza a főmenühöz, majd a Kiegészítőkhöz. Látnia kell a Genesis Reborn-t a Video-bővítmények alatt.

Gratulálunk! Most telepítve van a Genesis Reborn. Van egy alapvető mappaböngésző rendszer, amellyel megtalálhatja kedvenc filmjeit és tévéműsorait, ezért nézze meg.

Ezen túlmenően, ha telepített egy Trakt-bővítményt, és összekapcsolta egy Trakt-fiókkal, nyomon követheti az előrehaladását a műsorok során, valamint azt, hogy mit nézett meg/még nem. A Trakt meglehetősen könnyen integrálható a Genesis Reborn-nel és más hozzá hasonló alkalmazásokkal, és kifejezetten ajánljuk a Genesis Reborn mellé.

Következtetés

Ez az! Reméljük, hogy ez a cikk segített mindent megtudni, amit a Genesis Reborn letöltéséről, telepítéséről és használatáról tudnia kellett. Nyugodtan írjon alább megjegyzést, ha bármilyen kérdése van, vagy bármilyen problémába ütközik a telepítési folyamat során – mindig szívesen segítünk!

Indítóprogramok egyszerű kezelése, egyszerű módszer a rendszer teljesítményének növelésére Előző Cikk

Indítóprogramok egyszerű kezelése, egyszerű módszer a rendszer teljesítményének növelésére

A DirecTV 771, 40 hiba kijavítása Bővebben

A DirecTV 771, 40 hiba kijavítása