MP3 fájlok felosztása Windows 10 rendszeren

A Filmek és TV alkalmazás, pontosabban a Fényképek alkalmazás a Windows 10 rendszeren egyaránt képes felosztani ésvideók összevonása. A Groove alkalmazás a Windows 10 rendszeren azonban hihetetlenül alapvető.Ekvalizer van bennede ez is egy újdonság, ezért felejtse el az alkalmazás használatát hangfájlok szerkesztéséhez. Az MP3 egy népszerű hangformátum, és ha van egy MP3-fájlja, amelyet fel kell osztania, a Groove nem a megfelelő alkalmazás. Találhatunk olyan alapvető alkalmazásokat, amelyek megcsinálják a trükköt, de egy megbízhatóan jó alkalmazás az Audacity. Kicsit bonyolult a kifinomultabb dolgokhoz használni, de az MP3 fájlok felosztása meglehetősen könnyen megtanulható.

MP3 fájlok felosztása

Az Audacity egy ingyenes, nyílt forráskódú alkalmazás, így tovább Letöltés és telepítse. Mielőtt elkezdené a fájl szerkesztését, tudja, hogy az Audacity alapértelmezés szerint nem írja felül az eredeti fájlt, bármit is csinál. Amikor hozzáad egy fájlt hozzá, és szerkeszti, akkor alapvetően egy projektet hoz létre. Projektként menti, hacsak nem exportálja.

Nyissa meg az Audacity alkalmazást, és húzza át a felosztani kívánt MP3 fájlt. A fájl hullámhossz-formában van ábrázolva. Kattintson és húzza az egérmutatót a kivágni kívánt rész fölé. A pontosabb kijelöléshez használja a Kijelölés kezdete és vége opciót alul.Lépjen a Szerkesztés menübe. Válassza a Kivágás lehetőséget, vagy egyszerűen használja a Ctrl+X billentyűparancsot, és eltávolítja a kiválasztott bitet. Ezután lépjen a Fájl>Exportálás>Exportálás MP3-ként menüpontra. A fájl fennmaradó bitje MP3 formátumban exportálható. Ennek ellenére más nevet kell adnia, hogy ne írja felül az eredeti fájlt az exportálási folyamat során.

Ha ki szeretné vágni a ki nem jelölt részt, lépjen a Szerkesztés>Vágás menüpontra.

Az Audacity két különböző hangfájlt is összekapcsolhat. Hihetetlenül egyszerű megtenni. Húzza át az Audacitybe egyesíteni kívánt fájlokat. Ha egy teljes fájlt szeretne egyesíteni egy másikkal, kattintson rá, és használja a Ctrl+A billentyűparancsot az összes kijelöléséhez. Másolásához használja a Ctrl+C billentyűparancsot. Kattintson a másik fájlra pontosan azon a helyen, ahová be szeretné illeszteni az első hangját, és a Ctrl+V billentyűzet segítségével illessze be.

Ha a fájlnak csak egy kis részét szeretné egyesíteni, válassza ki a második fájlból csak azt, és ismét használja a Ctrl+C billentyűparancsot a másolásához. Kattintson az első fájlra azon a ponton, amelybe be szeretné illeszteni a kódrészletet, és használja a Ctrl+V billentyűparancsot a beillesztéshez. Amikor beilleszt egy részletet az egyik hangfájlból a másikba, az Audacity nem írja felül azt a fájlt, amelybe éppen beilleszt. Ehelyett hozzáadja a fájlt, és az aktuális tartalmat lejjebb tolja az idővonalon. Ezután már csak exportálnia kell, és ne felejtse el átnevezni az új fájlt valami másra.

Napi tippeket kaphat a postaládájában Hírlevél Csatlakozás 35 000+ más olvasók
Indítóprogramok egyszerű kezelése, egyszerű módszer a rendszer teljesítményének növelésére Előző Cikk

Indítóprogramok egyszerű kezelése, egyszerű módszer a rendszer teljesítményének növelésére

A DirecTV 771, 40 hiba kijavítása Bővebben

A DirecTV 771, 40 hiba kijavítása