Szkennelje be és konvertálja a képeket szöveggé a telefonján, és exportálja MS Word-be

A Microsoft nemrég adta ki Irodai objektív , fotó-, tábla- és dokumentumszkennelő alkalmazás iPhone-ra és Androidra egyaránt. Az alkalmazás képes beolvasni egy dokumentumot, és a képet szöveggé alakítani. A szöveg ezután exportálható és megnyitható az MS Office vagy az MS PowerPoint alkalmazásban, ha telepítve vannak az eszközére. A szöveg a OneNote-ba is exportálható, a fájl elmenthető a OneDrive-ra, a szöveg elküldhető a Mail alkalmazásba (iPhone-on) és elmenthető PDF formátumban. Ez nagyjából mindent lefed, amire szüksége lehet egy dokumentumszkennelő alkalmazásnak, de beszkenneli a képeket és a táblákat is, így megoszthatja azokat másokkal. Elvittük egy körbe, és remekül működik.

Engedélyezze az Office Lens számára, hogy hozzáférjen az eszköz kamerájához. Tartsa a beolvasni kívánt dokumentum/szöveg felett, és érintse meg a rögzítés gombot. Bekapcsolhatja a vakut, ha nincs elég fény a jó szkenneléshez. A dokumentum beszkennelése után levághatja, vagy újra elkészítheti a fényképet, ha nem elégedett azzal, hogyan készült. Ha minden rendben van, koppintson a Kész elemre.Az alkalmazásnak három módja van; Fénykép (fényképek beolvasásához), Dokumentum kép-szöveggé konvertáláshoz és Fehértábla mód, amellyel táblát vagy táblát rögzíthet és megoszthat másokkal.

A dokumentum beolvasása után PDF-fájlként exportálhatja Wordbe, PowerPointba, OneNote-ba, vagy elküldheti az iPhone Mail alkalmazásába. A kimenetet az alábbi képernyőképen tekintheti meg. A kép szöveggé konvertálása eltartott egy kis ideig, de nem volt olyan fájdalmasan lassú, mint a beolvasott kép PowerPointba exportálása, amelynek feldolgozása jelenleg tíz percig tart, és még mindig működik.

Az Office Lens iOS és Android rendszerre is elérhető, de az Android felhasználók megkapják az előnézeti verziót. Regisztrálniuk kell, hogy csatlakozhassanak az előnézeti programhoz, és valószínűleg az alkalmazás kevesebb szolgáltatást kínál az iOS-verzióhoz képest. Ennek ellenére, mivel az MS Office-ba exportál, örülök, hogy helyet biztosítok a telefonomon.

Telepítse az Office Lens alkalmazást az App Store-ból

Csatlakozzon az Office Lens Android Preveiw programhoz

Napi tippeket kaphat a postaládájában Hírlevél Csatlakozás 35 000+ más olvasók
Hogyan lehet letiltani a YouTube-ot a Google Chrome-ban Előző Cikk

Hogyan lehet letiltani a YouTube-ot a Google Chrome-ban

Hogyan lehet a hátteret átlátszóvá tenni a Paintben (Windows 10) Bővebben

Hogyan lehet a hátteret átlátszóvá tenni a Paintben (Windows 10)